Axelscafé: heeft u een idee dat u graag verder zou ontwikkelen?

Op maandag 26 juni nodigen wij u als ondernemer en/of inwoner uit om uw initiatieven/ideeën met elkaar te delen in het Axelscafé! Leefbaarheid in een kern wordt gemaakt door ondernemers en ondernemende inwoners. De gemeente wil daarbij ondersteunen. Het Axelscafé wordt georganiseerd door de Werkgroep Promotie Axel in samenwerking met de gemeente Terneuzen.

Axelscafé is een onderdeel van het actieprogramma toerisme en plattelandsontwikkeling van de gemeente Terneuzen, gericht op ontwikkelingen in en rond Axel vanuit de werkgroep Promotie Axel. In Axelscafé brengen we ondernemende mensen die goede plannen en initiatieven hebben met elkaar in contact. Want samen kunt u veel meer dan alleen en u kunt in veel gevallen snel aan de slag.

Bent u op zoek naar een partner om uw arrangement of initiatief verder uit te werken? Dan is dit iets voor u!

Voor wie? En wat gaan we doen?
Het doel van de avond is om (ondernemende) inwoners met initiatieven/ideeën op het gebied van samenwerken en verbinden bij elkaar te brengen.
Denk hierbij aan vertegenwoordigers van musea, verenigingen, cultuur, hotels, B&B, campings, huisverkoop, winkels, restaurants, bezoekerscentra, gidsen en (agrarische) ondernemers die met elkaar rond de tafel gaan om nieuwe initiatieven te doen ontstaan en hiermee actief aan de slag gaan. Ook betrokken inwoners zijn welkom om hun ideeën te delen. U kunt aan de slag met de volgende thema’s: samenwerking ondernemers, sport en natuur, gastvrij Axel, zorg/welzijn en recreatie, kunst en cultuur, Samen voor Axel. Olivier Rijcken maakt een inhoudelijke tekening van de avond.

Axelscafé
Op 26 juni vindt Axelscafé plaats in museum Het Warenhuis, Markt 2 in Axel. De inloop is vanaf 17.30 uur met broodjes en soep. Het programma start om 18.00 uur. De avond eindigt rond 21.00 uur.
Meedoen? Meldt u zich dan voor 17 juni aan via economie@terneuzen.nl

Meer informatie
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Bea Tolboom via tel. 06-10930128. We geven met veel plezier toelichting!