Kermis van 15 t/m 24 september

Aanstaande vrijdag is het zover! Dan start de kermis in Terneuzen. Dat wordt weer tien dagen genieten voor jong en oud! De kermis gaat vrijdag 15 september om 16.00 uur open en dan is het feest tot en met zondag 24 september.

Op de Markt en het Stadhuisplein komen zo’n dertig attracties te staan. Er is voor iedereen wel een leuke attractie te vinden!

Korting op attracties
In het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad vindt u deze week (week 37) de kermiskrant. Daarin staan knipbonnen waarmee u voor een lagere prijs kunt genieten van de verschillende attracties. Naast de attracties is er nog veel meer te beleven. Nieuwsgierig? U leest het in de kermiskrant.

Kermisbraderie
Zaterdag 23 september van 10.30 tot 18.00 uur kunt u terecht op de kermisbraderie. Neem eens een kijkje. Er is een groot assortiment aan kramen. U vindt de braderie op De Blokken, in de Jongestraat en aan de Herengracht.

Stem op uw favoriete attractie
U kunt van vrijdag 15 t/m woensdag 20 september uw stem uitbrengen op uw favoriete attractie voor groot vermaak, kinderzaak en spelzaak. Breng online uw stem uit via deze link. Op donderdagavond 21 september zijn de kermisexploitanten uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

Weekmarkt verplaatst
De weekmarkt staat tijdens de kermis, woensdag 20 september, op de Rosegracht (straat politiebureau) in Terneuzen.