Openluchtbaden vanaf zaterdag 3 juni open

Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 3 september gaan alle vijf openluchtbaden van de gemeente Terneuzen weer open. Dat wordt weer heerlijk zwemmen en genieten in Axel, Koewacht, Sas van Gent, Terneuzen of Zaamslag. Net zoals voorgaande jaren zijn de zwembaden weersaf¬hankelijk open.

Bij slecht weer, aanhouden­de regen of een temperatuur lager dan 18 graden, gaan de openluchtbaden niet open. Dan kan er gezwommen worden in het binnenbad van Sportcentrum Vliegende Vaart in Terneuzen.

Weersafhankelijk open
Slecht weer: om 09.00 uur ‘s ochtends kijken we op www.weeronline.nl naar de weers­voorspelling voor 15.00 uur ‘s middags in Axel (centraal punt gemeente). Is de voor­spelling minder dan 18 gra­den of aanhoudende regen, dan gaan de openluchtba­den niet open.
Mooi weer: om 15.00 uur ‘s middags kijken wij nogmaals op www.weeronline.nl naar de weersvoorspelling voor 19.00 uur ‘s avonds in Axel. Is dit boven de 28 graden, dan blijven de baden langer open.

Blijf op de hoogte
Download de app ‘Vliegende Vaart’ en blijf op de hoogte! Of houd de website en/of Facebook en Twitter van Sportcentrum Vliegende Vaart in de gaten. Zo weet u iedere dag of u terecht kunt in een van de open­luchtbaden.

Verkoop zwemabonnemen­ten
De verkoop van de zwem­abonnementen is inmiddels gestart. U kunt online een abonnement aanschaffen via de webshop https://web­shopterneuzen.recreatex.be
Heeft u nog een zwempas van vorig jaar of van het bin­nenbad? Dan kunt u deze pas opnieuw gebruiken om een abonnement op te zet­ten. Zodra u nu online een abonnement aanschaft staat deze gelijk op de zwempas. Heeft u nog geen zwem­pas? Dan betaalt u eenmalig € 7,50 paskosten (€5,00 borg) voor een nieuwe zwempas. Wij sturen vervolgens de nieuwe zwempas(sen) met daarop het aangeschafte abonnement naar u toe. Met uw abonnement kunt u in alle vijf de openluchtbaden terecht.

Meer informatie
Kijk voor de tarieven en de openingstijden op www.terneuzen.nl/sportcen­trumvliegendevaart