Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Natuurspeeltuin De Boomhut

De Boomhut in Terneuzen is de eerste natuurspeeltuin in Zeeland! Het is een avontuurlijke speeltuin zonder speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden.

Je kunt er spelen in en met de natuur. Kinderen kunnen hier hun eigen creativiteit ontplooien en avonturen beleven. 

 

De Boomhut heeft waterpartijen, kruiptunnels, een vuurplaats, bomen om in te klimmen en nog veel meer! Je kunt er insecten en bomen bewonderen, lekker met zand en water kliederen, hutten of dammetjes bouwen, door bosjes struinen of bladeren verzamelen. De natuurspeeltuin biedt ruimte. Ruimte die de kinderen zelf kunnen invullen met hun eigen creativiteit. Spel en fantasie worden er gestimuleerd. 

 

De natuurspeeltuin is ingedeeld in twee terreinen.

Het voorste terrein is voor kinderen t/m 6 jaar. Het achterste terrein is voor iedereen vanaf 7 jaar. Ook aan de ouders is gedacht. Voor hen staan er bankjes en picknicktafels, zodat ook zij lekker kunnen genieten.

 

Vrijwilligers gezocht!

Bent u onze nieuwe vrijwilliger? Wij kunnen nog enthousiaste mensen gebruiken! Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u mailen naar: l.vandewege@sjjw.nl


Bij gebrek aan vrijwilligers komt de openstelling van de speeltuin op de vrijdagmiddag helaas voorlopig te vervallen tot er weer voldoende vrijwilligers zijn. Ook de extra openstelling in de vakanties op de donderdagmiddag komt voorlopig te vervallen.


Openingstijden en toegang

Kom gauw eens een kijkje nemen en ontdek de natuur! Je bent van harte welkom! Bekijk de openingstijden en toegangsinformatie.

 

Activiteiten

De Boomhut organiseert regelmatig activiteiten. Wil je weten wat er binnenkort te doen is in De Boomhut? Bekijk de activiteitenkalender

 

Nieuwsbrieven

- April - mei - juni 2014

 

Foto's

Bekijk foto's van natuurspeeltuin De Boomhut.

 

Locatie
U vindt De Boomhut naast de kinderboerderij, Evertsenlaan 88a, 4535 AD  Terneuzen.

Postadres: Postbus 35,  4530 AA  Terneuzen

 

Reserveren
Scholen, groepen en verenigingen kunnen De Boomhut in overleg buiten de openingstijden reserveren voor gebruik.

Verboden

Honden zijn niet toegestaan in De Boomhut. Ook roken is verboden.

 

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de natuurspeeltuin, tel. 06-136 976 06 (tijdens openingstijden van De Boomhut) of mail naar deboomhut@terneuzen.nl. 

 

Facebook

De Boomhut heeft nu ook een Facebookpagina.


Uitgelicht


Zoeken