Binnenstad Terneuzen

Binnenstad Terneuzen

Binnenstad Terneuzen

Totaalplan binnenstad Terneuzen

De binnenstad van Terneuzen heeft dringend behoefte aan een stap vooruit. Dit begint wat ons betreft met een goed verhaal waarin we met elkaar afspreken waar we naartoe willen met de binnenstad.
Het Totaalplan binnenstad Terneuzen is klaar. Er ligt nu een versie die op 10 maart is vastgesteld door de gemeenteraad. Dit betekent dat we aan de slag kunnen met de uitvoeringsagenda. Het plan is via onderstaande link te vinden op deze website.

Visie op de toekomst

Het Totaalplan binnenstad Terneuzen (pdf document) is een verhaal geworden voor en door de binnenstad. Het is een allesomvattende toekomstvisie. Je leest over hoe de vernieuwing en ontwikkeling van de binnenstad vorm kan krijgen met zes samenhangende ingrepen. En in welke gebieden er kansen liggen om grote stappen te maken met de vernieuwing van de binnenstad. Voor wie niet zo van lezen houdt, is de toekomstvisie samengevat in een filmpje. Mocht je vragen hebben over het Totaalplan Binnenstad Terneuzen, dan kun je ons een e-mail sturen.
 

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Spelregels

Om echt een stap naar voren te kunnen zetten in de binnenstad hebben we heldere kaders en spelregels opgesteld om alle ontwikkelingen in samenhang te bekijken, beoordelen en aan te sturen.

Contact


Heb je vragen over het project?

Neem dan contact op met projectleider Petra de Vliegher, tel. 0115 455 000, of e-mail: binnenstadterneuzen@terneuzen.nl

 

Bezoek ons

Wil je graag persoonlijk in contact komen met ons? Bezoek ons Projectbureau binnenstad Terneuzen

 

Aanmelden nieuwsbrief binnenstad Terneuzen

Als je op de hoogte wilt blijven dan kan je hier aanmelden voor de Nieuwsbrief binnenstad Terneuzen