Brute verwondering

Brute verwondering

Deze nazomer openen we de deuren van het stadhuis van Terneuzen voor publiek. Op vrijdagavond en op zaterdag kunt u terecht voor de zomermanifestatie Brute Verwondering. In de Burgerzaal staan spinningfietsen, voor een sportieve activiteit met uitzicht over de Westerschelde. Er zijn creatieve workshops, live muziek, kinderactiviteiten, rondleidingen door het stadhuis en een vooruitblik naar een komende kunstmanifestatie (EEN FABRIEK). Het evenement duurt drie weekenden, tot en met Open Monumentendag op 9 september.

Weekend van 8 en 9 september

Komend weekend sluiten we de Brute Verwondering af. Wat is er nog allemaal te doen?

  • Op vrijdagmiddag tussen 17.00 en 19.00 uur starten we met een ondernemersborrel in de Bakemabar. Aansluitend zijn er rondleidingen (volgeboekt).
  • Op vrijdagavond en zaterdagmorgen hebt u écht de laatste kans om deel te nemen aan de veelbesproken spinninglessen, met het mooiste uitzicht van Zeeuws-Vlaanderen. Dus meld u aan!
  • Kinderen van ongeveer 8 tot 11 jaar kunnen om 13.30 en om 15.00 uur mee met de Kinderballade. Dit is een leuke, spannende en muzikale speurtocht door het stadhuis (aanmelden is gewenst, niet noodzakelijk).
  • Jong en oud mogen nog een keer tekenen op de ramen van het stadhuis. Samen met de brutale zebravisdief maakt u er een vrolijke boel van! (Aanmelden niet nodig.)
  • We laten de resultaten zien van de Bruutsterdam-workshops Fotografie en Korte film maken (aanmelden niet nodig).
  • In de trouwzaal ziet u de preview van de komende kunstmanifestatie EEN FABRIEK (aanmelden niet nodig).
  • De rondleidingen op zaterdag zijn allemaal vol, aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk.

Aanmelden

Brute Verwondering biedt een mooie mix van cultuur, creativiteit en sportactiviteiten op een bijzondere plek. Kijk voor meer informatie over de activiteiten onder het kopje Programma. Alle activiteiten zijn gratis. Voor sommige activiteiten moet u zich aanmelden via de aanmeldlinks. (Werkt de aanmeldlink niet? Stuur dan een e-mail naar bruteverwondering@terneuzen.nl. Vermeld uw naam, naar welke activiteit u komt, datum en tijdstip en met hoeveel personen.) Vol is vol.

Aan het programma werken lokale en regionale organisaties, bedrijven en professionals mee, zoals Toonbeeld, Bruutsterdam, sportschool Delta, Stichting Fabricatie, Porgy & Bess en de PIT.