Uittreksel geboorte / huwelijk / overlijden

Vul het formulier in

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

 

STOP

Na het invullen ondertekent u dit formulier digitaal met DigiD. Als u in het buitenland woont en geen DigiD heeft, kunt u uw gegevens zonder DigiD invullen.

Voordat u uw aanvraag kunt versturen, betaalt u het uittreksel online.

 

 

*Wilt u een kopie (afschrift) of een meertalig uittreksel?

Uitleg

Een meertalig uittreksel kunt u alleen gebruiken in het buitenland en bij de buitenlandse autoriteiten in Nederland. Van een akte (ontbinding van) partnerschapsregistratie kunt u wel een afschrift aanvragen, maar geen meertalig uittreksel.
Een meertalig uittreksel bevat de talen Nederlands, Frans, Duits, Engels, Turks, Portugees, Spaans, Italiaans, Grieks en Slavisch.

*Om welke soort akte gaat het?

Uitleg

Enkel als de geboorte, het huwelijk of het overlijden in de gemeente Terneuzen heeft plaatsgevonden, kunt u bij ons terecht. De gemeente Terneuzen omvat ook de plaatsen Axel, Biervliet, Hoek, Koewacht, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag, Zandstraat en Zuiddorpe.

Echtscheidingsakte of ontbinding partnerschap

Als het gaat om een akte van echtscheiding of een akte van ontbinding partnerschap, dan krijgt u automatisch de huwelijksakte of akte van partnerschap erbij. U hoeft deze huwelijksakte of akte van partnerschap niet apart te betalen.

Aanvraag voor iemand anders

Als u een aanvraag doet voor iemand anders dan uzelf, moet u aangeven wat uw relatie is tot de betrokken persoon. Op basis van uw relatie kijken wij of u recht heeft op de gevraagde gegevens.