TE KOOP - Nieuwstraat 20, Terneuzen

Nieuwstraat 20, Terneuzen

Nieuwstraat 20, Terneuzen
BIEDEN VANAF € 165.000,00 (k.k. en exclusief belasting en overige kosten)

Procedure

U kunt uw bieding, waarbij u aangeeft wat uw plannen zijn, doorgeven tot 15 februari 2021. Dit kan via e-mail naar jboz@terneuzen.nl of via de ‘Reageer direct’ knop hieronder. Wij merken hierbij op dat onze voorkeur uitgaat naar een koper die een gecombineerde functie van wonen (één wooneenheid) en een bedrijfsmatige activiteit, passend binnen de bestemming, realiseert.

Omschrijving

In het centrum van Terneuzen staat dit half vrijstaande, karakteristieke herenhuis. Voorheen was dit pand in gebruik als woning, winkelruimte en bedrijfsruimte. Later ook als kantoorruimte. In de huidige staat is het niet bewoonbaar. Het gaat hier dus om een kluspand. Naast dit pand wordt een nieuw appartementencomplex gerealiseerd. Daardoor wordt dit pand weer een tussenwoning.

Kenmerken

Kadastrale aanduiding: Terneuzen L 4061 (ged.)
Bouwjaar: 1880
Energielabel: E
Perceeloppervlakte (in m²): 208
Gebruiksoppervlakte wonen (in m²): 190
Bruto inhoud (in m³): 980
Bestemming: gemengd-1 (bestemmingsplan Terneuzen Centrum)
Constructie/materialen: traditionele bouw met steensmuren en een houten dakconstructie met pannen gedekt, houten kozijnen met enkele beglazing.

Contact

Voor meer informatie of voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de gemeente Terneuzen via tel. 14 0115 of stuur een e-mail naar jboz@terneuzen.nl . Vanwege de tijdens de coronacrisis geldende (landelijk en regionale) maatregelen is het tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk om het pand te bezichtigen. Heeft u belangstelling? Geef dit aan ons door en wij hopen u, kort na 19 januari 2021, te berichten over wanneer uw bezichtiging kan plaats vinden.

Reageer direct