TE KOOP - Nieuwstraat 20, Terneuzen

€ 165.000,- K.K

Nieuwstraat 20, Terneuzen

Nieuwstraat 20, Terneuzen

Procedure

Tot maandag 14 juni 2021 12:00 kon u een (schriftelijk) bod doen op dit pand. Deze termijn is verlopen. Wij gaan de ingekomen reacties voorleggen aan het college van Burgemeester en Wethouders. Naar verwachting volgt begin juli dan de definitieve besluitvorming.

Voorwaarde

De strikte voorwaarde is dat er één wooneenheid gerealiseerd wordt met de mogelijkheid voor een bedrijfsactiviteit in de plint.

Omschrijving

In het centrum van Terneuzen staat dit half vrijstaande, karakteristieke herenhuis. Voorheen was dit pand in gebruik als woning, winkelruimte en bedrijfsruimte. Later ook als kantoorruimte. In de huidige staat is het niet bewoonbaar. Het gaat hier dus om een kluspand. Naast dit pand wordt een nieuw appartementencomplex gerealiseerd. Daardoor wordt dit pand weer een tussenwoning.

Kenmerken

Kadastrale aanduiding: Terneuzen L 4061 (ged.)
Bouwjaar: 1880
Energielabel: E
Perceeloppervlakte (in m²): 208
Gebruiksoppervlakte wonen (in m²): 190
Bruto inhoud (in m³): 980
Bestemming: gemengd-1 (bestemmingsplan Terneuzen Centrum), bestemmingsplaninformatie.

Constructie/materialen: traditionele bouw met steensmuren en een houten dakconstructie met pannen gedekt, houten kozijnen met enkele beglazing.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Terneuzen via tel. 14 0115 of stuur een e-mail naar jboz@terneuzen.nl.

Reageer direct