Huwelijk- en leeftijdsjubilea

Wij zetten een echtpaar wat een gouden, diamanten, briljanten of platina huwelijk mag vieren heel graag in het zonnetje. Dit doen we ook met inwoners die de leeftijd van 100 jaar of meer bereiken.

In de weken voorafgaand aan uw jubileum neemt een medewerker van ons Bestuurssecretariaat contact met u op. Wij vragen dan of u bezoek wilt ontvangen van de (loco)burgemeester of niet. Bent u 65, 70 of 75 jaar getrouwd of viert u uw 100e of 105e verjaardag? Dan vragen we ook of we de pers mogen informeren. U bepaalt zelf of u bezoek wilt en of we de pers op de hoogte mogen stellen.

Hier leest u op welke manier wij u in het zonnetje zetten.

Verjaardagen

U viert uw 100e of 105e verjaardag (of ouder)

Als u 100 of 105 jaar wordt (of ouder), komt de (loco)burgemeester graag bij u op bezoek. Naast persoonlijke felicitaties ontvangt u ook een bloemstuk.
Als u 100 jaar wordt, informeren wij ook de Dienst van het Koninklijk Huis en de Commissaris van de Koning over uw jubileum.
In de weken voorafgaand aan uw jubileum neemt een medewerker van ons Bestuurssecretariaat contact met u op. Wij vragen dan of u bezoek wilt ontvangen van de (loco)burgemeester of niet. We vragen ook of we de pers mogen informeren. U bepaalt zelf of u bezoek wilt en of we de pers op de hoogte mogen stellen.

U wordt 101, 102, 103 of 104 jaar oud

Als u 101, 102, 103 of 104 jaar wordt, ontvangt u een felicitatiebrief van onze burgemeester. U krijgt ook een bloemstuk.  

Huwelijk

U bent 50 jaar getrouwd

Als u 50 jaar getrouwd bent, ontvangt u een felicitatiebrief van onze burgemeester. U krijgt ook een bloemstuk.

U bent 60, 65, 70 of 75 jaar getrouwd

Als u 60, 65, 70 of 75 jaar getrouwd bent, komt de (loco)burgemeester graag bij u op bezoek. Naast persoonlijke felicitaties ontvangt u ook een bloemstuk.
Als u 60 of 75 jaar getrouwd bent informeren wij ook de Dienst van het Koninklijk Huis en de Commissaris van de Koning over uw jubileum.

In de weken voorafgaand aan uw jubileum neemt een medewerker van ons Bestuurssecretariaat contact met u op. Wij vragen dan of u bezoek wilt ontvangen van de (loco)burgemeester of niet. We vragen ook of we de pers mogen informeren. U bepaalt zelf of u bezoek wilt en of we de pers op de hoogte mogen stellen. Het informeren van de pers geldt enkel voor een 65-, 70- en 75-jarig huwelijk.