Werkzaamheden Zandstraat

Uit te voeren asfaltonderhoud 2021

Aannemingsbedrijf H4A Infratechniek B.V. voert het asfaltonderhoud uit voor dit jaar. Uit inspectie is gebleken dat er een aantal wegen, voet- en fietspaden gereconstrueerd dienen te worden. Voor Zandstraat gaan we aan de slag aan het fietspad langs de hoofdrijbaan.

Gedeelte fietspad Zandstraat

Langs de Zandstraat gaan we de betontegels in het gedeelte fietspad vanaf Philippine opbreken. De fundering van het fietspad verbeteren we en twee lagen asfalt brengen we aan. Tevens vernieuwen we een deel van de betonbanden en goten. Voor uitvoering van het werk sluiten we het fietspad tijdelijk af.
De werkzaamheden moeten nog definitief ingepland worden.  

Voor eventuele vragen over onze wegwerkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. Krügmann van ons team Techniek (14 0115).

 

Reiniging en inspectie riolering 2021.

Jaarlijks reinigen en inspecteren we een groot aantal riolen. Dit jaar gaan we onder andere aan de slag in  Zandstraal.
Totaal reinigen en inspecteren we circa 14 km hoofdriolering. De diameters variëren van 200 mm tot en met 1250 mm. Onze spoelwagen van team Stadsservice reinigt de helft van de te inspecteren riolering, de andere helft laat de aannemer doen die de rioolinspecties uitvoert.
M.J. Oomen Leidingtechniek BV voert de werkzaamheden uit. Woensdag 24 februari starten ze en volgens planning zijn ze vrijdag 19 maart 2021 gereed.
Het werk is gezamenlijk met reinigings- en inspectiewerk voor de gemeenten Hulst en Sluis aanbesteed.

DE WERKZAAMHEDEN ZIJN UITGEVOERD