Besparen op energiekosten

De prijzen van energie stijgen. We zullen meer moeten gaan betalen voor gas en stroom. Het is nu een goed moment te kijken naar je energiecontract. De gemeente Terneuzen biedt haar inwoners de mogelijkheid om via Gezondverzekerd.nl – Goedkope energie, een energiecontract af te sluiten waarmee ze mogelijk kunnen besparen op een oplopende energierekening.


De vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie geeft informatie en persoonlijk advies over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Daarnaast geeft de website tips en informatie om uw energiekosten te verlagen.

Goedkope energie

Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie biedt samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Als u overstapt via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie, dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U betaalt geen borg en wordt direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening.
  • U krijgt groene stroom.

Wel of niet overstappen

Overstappen naar een andere energieleverancier is niet altijd nodig. Met een vast energiecontract is overstappen waarschijnlijker niet voordeliger. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope energie helpt u met het beste advies voor uw situatie.

Meer informatie

Ga naar www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie en kijk hoe u het beste kunt besparen op uw energiekosten. Heeft u nog vragen? Bel dan naar de servicedesk van gezondverzekerd.nl, tel. 085 303 5389.

Online spreekuur

Wilt u hulp bij het kiezen van het juiste energiecontract? Plan hier uw online afspraak met Goedkope energie. Zij helpen u bij het zoeken van het juiste contract in uw situatie. Een online afspraak duurt 20 minuten.

Energiebesparende maatregelen

Wilt u weten hoe u energiebesparende maatregelen aan uw woning kunt nemen? Alle landelijke, provinciale en gemeentelijke subsidies en leningen voor uw eigen adres vindt u via de subsidiecheck op Duurzaam Bouwloket (het Energieloket). Het Duurzaam Bouwloket is gratis, objectief en voor particuliere woningeigenaren. Het Bouwloket is op werkdagen tot 17.30 uur bereikbaar op tel. 072 7433 956.

Korting op energiebesparing

Op www.duurzaambouwloket.nl kunnen particuliere woningeigenaren een waardebon aanvragen van de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). De waardebon heeft een waarde van €90,-. Hiermee kunt u tot 1 januari 2022 subsidie (korting) krijgen op verschillende energieproducten en –adviezen.
U kunt de RRE-subsidie bijvoorbeeld gebruiken om korting te krijgen op een energieadviesplan van Energiek Zeeland. Tot 1 januari 2022 betaal je € 34 in plaats van € 121. Zie de website https://energiekzeeland.nl/.