Besparen op energiekosten

De prijzen van energie stijgen. We zullen meer moeten gaan betalen voor gas en stroom. Het is nu een goed moment te kijken naar je energiecontract. De gemeente Terneuzen biedt haar inwoners de mogelijkheid om via Gezondverzekerd.nl – Goedkope energie, een energiecontract af te sluiten waarmee ze mogelijk kunnen besparen op een oplopende energierekening.


De vergelijkingssite www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie geeft informatie en persoonlijk advies over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Daarnaast geeft de website tips en informatie om uw energiekosten te verlagen.

 

Goedkope energie

Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie biedt samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Als u overstapt via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie, dan krijgt u de volgende voordelen:

  • U betaalt geen borg en wordt direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op uw rekening.
  • U krijgt groene stroom.
Wel of niet overstappen

Overstappen naar een andere energieleverancier is niet altijd nodig. Met een vast energiecontract is overstappen waarschijnlijker niet voordeliger. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope energie helpt u met het beste advies voor uw situatie.

Meer informatie 

Ga naar www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie en kijk hoe u het beste kunt besparen op uw energiekosten. 

Wilt u hulp bij het kiezen van het juiste energiecontract? Plan hier uw online afspraak met Goedkope energie. Zij helpen u bij het zoeken van het juiste contract in uw situatie. Een online afspraak duurt twintig minuten.

Energie en kosten besparen

Wilt u weten hoe u energiebesparende of isolatiemaatregelen in/aan uw huis neemt? Kijk dan op www.terneuzen.nl/bespaarstudio. Hier leest u ook over subsidies (vouchers) waarmee u dit jaar tot € 3.350 bespaart op deze maatregelen. Voor de vouchers geldt wel: op = op.