Uitnodiging bewonersbijeenkomst Terneuzen-West 23 juni 2020

Op dinsdag 23 juni aanstaande, vindt de bewonersbijeenkomst Terneuzen-west plaats. De bijeenkomst vindt deze keer plaats in de gymzaal van De Kameleon, ingang zijde Leliestraat.

Het is verplicht om je vooraf aan te melden. Er mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn (één persoon per adres).
We organiseren deze bijeenkomst op een andere manier dan je van ons gewend bent, namelijk in twee sessies. Sessie 1 vindt plaats van 19.00 tot 19.30 uur en gaat over de nieuwbouwplannen aan de Van Canfortstraat. Sessie 2 duurt van 20.00 tot uiterlijk 21.00 uur. We organiseren de bijeenkomst op deze manier, vanwege de corona maatregelen. We hopen daardoor zoveel mogelijk bewoners op een veilige manier te kunnen ontmoeten.


Sessie 1: Presentatie Zeeuwse Gronden en Clavis – Van Canfortstraat


Je bent om 18.45 uur welkom. Om 19.00 uur wordt je bijgepraat over de ontwikkelingen rondom de locatie van de voormalige Schippersschool aan de Van Canfortstraat. Medewerkers van Zeeuwse Gronden, Clavis en de aannemer praten de omwonenden bij over de bouw en gaan in op vragen uit de buurt.
Meld je voor deze sessie aan via: www.terneuzen.nl/Terneuzenwest

Er mogen maximaal 30 bezoekers bij deze sessie zijn (maximaal één persoon per adres).


Sessie 2: Vragen en mededelingen over de leefbaarheid in Terneuzen west

Je bent om 19.45 welkom. Om 20.00 uur praten we met elkaar over de leefbaarheid in de wijken Driewegen/Hughersluys, Oude Vaart, Triniteit en Lievenspolder. De vaste aanspreekpunten namens Clavis, politie en gemeente zijn zoals gebruikelijk aanwezig om vragen te beantwoorden.
Meld je voor deze sessie aan via: www.terneuzen.nl/Terneuzenwest

Er mogen maximaal 30 bezoekers bij deze sessie zijn (maximaal één persoon per adres).

Meer informatie

Kom je liever niet naar de bijeenkomst, maar wil je wel graag op de hoogte blijven? Ook dit kun je aan ons laten weten via bovengenoemde website.

Aanmelden voor een sessie kan tot en met dinsdag 16 juni aanstaande. Jouw deelname is pas definitief nadat je een bevestiging hebt ontvangen.

Heb je andere vragen? Mail dan naar: s.strooband@terneuzen.nl

Met vriendelijke groet,

Samantha Strooband
Wijkcoördinator
Afdeling Samenleving