Uitnodiging bewonersbijeenkomst Magrette 7 juli 2020

Beste bewoners van Magrette,

Hierbij nodigen wij je uit voor een bewonersbijeenkomst op dinsdag 7 juli, in de kantine van Manege Magrette. Je bent welkom om 19.30 uur (vooraf aanmelden is verplicht).

Aanleiding

Aan de Eglantiersweg 3 zat het bedrijf Le Feber BV gevestigd. Het bedrijf is inmiddels (grotendeels) verhuisd naar de Meekrapweg 6-8 op industrieterrein Vaartwijk.
Het is niet de bedoeling dat op de oude locatie van Le Feber BV opnieuw bedrijfsactiviteiten gaan plaatsvinden. Zoals je wellicht hebt gelezen of gehoord is het plan om:

  • de bedrijfsgebouwen van Le Feber BV in Magrette te slopen;
  • de Bedrijfsbestemming te wijzigingen naar een Woonbestemming;
  • op het perceel vijf woningen te bouwen (Eén vrijstaand en vier twee-onder-een-kap woningen).

Wij willen met jou, als (direct)omwonende, graag van gedachten wisselen over deze plannen. We vinden het belangrijk om te weten wat bewoners belangrijk vinden.

Aanmelden

Meld je uiterlijk zaterdag 4 juli aan via: www.terneuzen.nl/Magrette

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maximaal 30 personen aanwezig zijn in de kantine van de manege. Vooraf aanmelden is daarom verplicht (graag maximaal één persoon per adres). Jouw deelname is pas definitief nadat je een bevestiging hebt ontvangen.

Meer informatie

Kom je liever niet naar de bijeenkomst, maar wil je wel graag op de hoogte blijven? Ook dit kun je aan ons laten weten via bovengenoemde website.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Frans van den Hemel van Leenhouts’Aannemings-bedrijf BV, via telefoonnummer: 06-53394195 of e-mailadres: fh@Leenhoutsoostburg.nl
Met vriendelijke groet,
Le Feber BV, Roy en Perry Kruisifikx
Gemeente Terneuzen; Wethouder Frank van Hulle
Leenhouts’Aannemings-bedrijf BV; Frans van den Hemel
Van Hoeve Makelaars: Hendrik van Hoeve