IKC De Steiger

Koeienput Zeldenrust

Op deze pagina vindt u informatie over IKC De Steiger (Integraal Kind Centrum De Steiger).

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot het realiseren van nieuwbouw voor kindcentrum door middel van nieuwsbrieven. De eerste nieuwsbrief is huis aan huis in de wijk verspreid, printversie Nieuwsbrief 1. De volgende nieuwsbrieven worden digitaal verspreid.

Wilt u op de hoogte blijven over het vervolg van dit project? Gebruik dan de knop 'Aanmelden nieuwsbrief'. De digitale nieuwsbrief wordt via het platform "Inboxify' verstuurd. Maak uw aanmelding compleet door op de verificatielink te klikken.
 

Aanmelden nieuwsbrief
 

Digitale nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2 IKC De Steiger

Nieuwsbrief 3 IKC De Steiger

Nieuwsbrief 4 IKC De Steiger

Nieuwsbrief 5 IKC De Steiger

Nieuwsbrief 6 IKC De Steiger

Informatieavond

Op dinsdag 1 juni 2021 organiseerden we voor alle wijkbewoners een digitale informatieavond via Zoom. Tijdens deze avond hebben wij u bijgepraat  over de plannen, de herontwikkeling van de diverse locaties, voorlopige planning en de bestemmingsplanprocedure. Tijdens onze presentatie hebben wij meerdere tekeningen/kaarten aan u laten zien. Download hier de printversie van deze tekeningen/kaarten.

Heeft u de informatieavond gemist? Geen probleem, u kunt de avond op ons Youtube-kanaal terugkijken.

Denkt u mee?!

In de aanloop naar het ontwerpbestemmingsplan geven we omwonenden en wijkbewoners graag de mogelijkheid om met ons mee te denken. Daarom hebben we een klankbordgroep opgericht. Aanmelden voor de klankbordgroep is niet meer mogelijk. Aan de klankbordgroep nemen zo'n 30 wijkbewoners deel.

Verslagen Klankbordgroepen

Download de verslagen van de bijeenkomsten:

Verslag 1e klankbordgroepbijeenkomst.

Verslag 2e klankbordgroepbijeenkomst

Verslag 3e klankbordgroepbijeenkomst

Verslag 4e klankbordgroepbijeenkomst

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: desteiger@terneuzen.nl