IKC De Steiger

Koeienput Zeldenrust

Op deze pagina vindt u informatie over IKC De Steiger (Integraal Kind Centrum De Steiger).

Graag brengen wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot het realiseren van nieuwbouw voor kindcentrum door middel van nieuwsbrieven. De eerste nieuwsbrief is huis aan huis in de wijk verspreid. Printversie Nieuwsbrief 1. De volgende nieuwsbrieven worden digitaal verspreid.

Wilt u op de hoogte blijven over het vervolg van dit project? Gebruik dan de knop 'Aanmelden nieuwsbrief'.

De digitale nieuwsbrief wordt via het platform "Inboxify' verstuurd. Maak uw aanmelding compleet door op de verificatielink te klikken.

Aanmelden nieuwsbrief
 

1 juni Informatieavond

Dinsdag 1 juni organiseerden we voor alle wijkbewoners een digitale informatieavond via Zoom. Tijdens deze avond hebben wij u bijgepraat  over de plannen, de herontwikkeling van de diverse locaties, voorlopige planning en de bestemmingsplanprocedure. Tijdens onze presentatie hebben wij meerdere tekeningen/kaarten aan u laten zien. Download hier de printversie van deze tekeningen/kaarten.

Heeft u de informatieavond gemist? Geen probleem, u kunt de avond op ons Youtube-kanaal terugkijken.

Denkt u mee?!

In de aanloop naar het ontwerpbestemmingsplan geven we omwonenden en wijkbewoners graag de mogelijkheid om met ons mee te denken. Daarom richten wij twee klankbordgroepen op. Een voor de verkeerssituatie rondom de nieuwbouw, de inrichting van de openbare ruimte en het openbaar groen, en een voor de inrichting van de nieuwe locatie.

Om ervoor te zorgen dat het gebied goed bereikbaar is, moet er worden nagedacht over de verkeersafwikkeling in de wijk. Ook is het plan om een aantrekkelijke, groene verbinding voor fietsers en voetgangers tussen de Sloelaan en Hunzelaan te creëren. In dit groene gebied kunnen bijvoorbeeld ontmoetingsplekken en speelplekken worden gemaakt. Wilt u hierover meedenken? Gebruik dan de knop 'aanmelding klankbordgroep verkeer/openbaargroen'. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 18 juni.

Aanmelden klankbordgroep verkeer/openbaargroen

 

Hoe kunnen we de nieuwe locatie voor De Steiger het beste inrichten? Wilt u hierover meedenken? Gebruik dan de knop 'aanmelden klankbordgroep locatie de Steiger'. Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 18 juni.

Aanmelden klankbordgroep locatie de Steiger

 

 

Verslagen Klankbordgroepen

De verslagen van de klankbordgroepen kunt u hier later terugvinden.

 

Contact

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar: desteiger@terneuzen.nl