Parkeervergunning wijzigen / verlengen

U ontvangt voor de meeste producten geen 'papieren' parkeervergunning meer. Er wordt alleen nog gecontroleerd op kenteken. Heeft u (tijdelijk) een andere auto? Dan moet u het kenteken in uw parkeervergunning aanpassen. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Ook als er iets anders in uw vergunning wijzigt, moet u ons op de hoogte stellen.

Parkeervergunning bewoners / bezoekers verlengen voor 2021

Uw bewonersvergunning en/of bezoekersvergunning van 2020 was geldig tot en met 31 december 2020. Heeft u nog niet verlengd? Dan heeft u ondertussen een betalingsherinnering ontvangen. Deze moest voor 1 februari betaald zijn. Na 1 februari loopt u risico op een parkeerboete.

In 2021 bedragen de kosten:

  • voor een bewonersvergunning € 31,70 per jaar
  • voor een bezoekersvergunning € 8,40 per jaar

Gebruik de knop 'verlengen vergunning voor bewoners' of 'verlengen vergunning voor bezoekers'. U wordt verwezen naar de digitale dienstverlening van de gemeente Terneuzen.  U logt in met DigiD en kiest op de tweede pagina bij 'producten' voor 'parkeervergunning bewoners/bezoekers 2021'.
Mocht er iets niet goed zijn gegaan bij uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op. We vragen u daarom ook uw telefoonnummer in te vullen bij 'Mijn gegevens'.

Verlengen vergunning voor bewoners

Verlengen vergunning voor bezoekers

Heeft u hulp nodig bij het verlengen van uw vergunning? Maak dan een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te plannen.

Wilt u liever aan de publieksbalie komen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Regel een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te laten plannen.

Afspraak maken

Heeft u nog vragen? Dant kunt u een e-mail sturen of bellen naar 0115 - 455 490.

Parkeervergunning bewoners wijzigen

Om het kenteken van uw huidige parkeervergunning te wijzigen, gebruikt u de knop 'Wijzigen vergunning voor bewoners'. U wordt verwezen naar de digitale dienstverlening van de gemeente Terneuzen. U logt in met DigiD en kiest op de tweede pagina bij 'producten' voor 'wijzigen kenteken'. U kunt dit gratis regelen (maximaal 10 keer per jaar). U kunt hier ook een tijdelijk kenteken doorgeven of uw vergunning stopzetten.

Wijzigen vergunning voor bewoners

 

Parkeervergunning bedrijven verlengen voor 2021

Bedrijven die het afgelopen jaar een parkeervergunning hadden, krijgen automatisch een betalingsverzoek toegestuurd voor het volgende jaar.

De kosten voor een zakelijke parkeervergunning bedragen in 2021:

  • 1 dag per week € 148,00 per jaar
  • 2 dagen per week € 186,00 per jaar
  • 3 dagen per week € 224,00 per jaar
  • 4 dagen per week € 262,00 per jaar
  • 5 dagen per week € 298,00 per jaar
  • 6 dagen per week € 374,00 per jaar

(let op: op zondag kunt u gratis parkeren bij de bronpunten)

Parkeervergunning bedrijven wijzigen

Heeft u (tijdelijk) een ander auto of wilt u het bronpunt of vaste dag wijzigen? Dan kunt u dit online regelen, gebruik hiervoor de knop 'Vergunning bedrijven wijzigen'. Als antwoord op de vraag welke parkeervergunning u nodig heeft, kiest u voor 'wijzigen vergunning'. U ondertekent de aanvraag met DigiD voor uzelf of met eHerkenning voor een bedrijf. Het wijzigen van een vergunning is gratis, de wijzigingen worden direct verwerkt.

Vergunning bedrijven wijzigen