Parkeervergunning wijzigen / verlengen

U ontvangt voor de meeste producten geen 'papieren' parkeervergunning meer. Er wordt alleen nog gecontroleerd op kenteken. Heeft u (tijdelijk) een andere auto? Dan moet u het kenteken in uw parkeervergunning aanpassen. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Ook als er iets anders in uw vergunning wijzigt, moet u ons op de hoogte stellen.

Parkeervergunning bewoners / bezoekers verlengen voor 2021

Uw bewonersvergunning en/of bezoekersvergunning van 2020 was geldig tot en met 31 december 2020. Heeft u nog niet verlengd? Dan heeft u ondertussen een betalingsherinnering ontvangen. Deze dient voor 1 februari betaald te zijn. Na 1 februari loopt u risico op een parkeerboete.

In 2021 bedragen de kosten:

  • voor een bewonersvergunning € 31,70 per jaar
  • voor een bezoekersvergunning € 8,40 per jaar

Gebruik de knop 'Vergunning bewoners / bezoekers verlengen'. U komt terecht in onze digitale parkeerbalie. Na het inloggen met DigiD kiest u voor 'Mijn producten'. U selecteert de betreffende vergunning en klikt op 'Verlengen'. U kunt u uw verlenging direct electronisch betalen. Als u uw e-mailadres invult bij 'Mijn gegevens', ontvangt u een bevestiging van uw verlenging. Mocht er iets niet goed zijn gegaan bij uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op. We vragen u daarom ook uw telefoonnummer in te vullen bij 'Mijn gegevens'.

Heeft u hulp nodig bij het verlengen van uw vergunning? Maak dan een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te plannen.

Wilt u liever aan de publieksbalie komen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Regel een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te laten plannen.

Helaas is het vanwege werkzaamheden tijdelijk niet mogelijk om de digitale parkeerbalie te gebruiken. Om u toch te kunnen helpen kunt u een mail sturen via de knop 'Verlengen vergunning voor bewoners/bezoekers'. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen met het Parkeerbureau via 0115-455 490. Onze excuses voor het ongemak.

Verlengen vergunning voor bewoners / bezoekers

Afspraak maken

Heeft u nog vragen? Dant kunt u een e-mail sturen of bellen naar 0115 - 455 490.

Parkeervergunning bewoners / bezoekers wijzigen

Om bijvoorbeeld het kenteken van uw huidige parkeervergunning te wijzigen, gebruikt u de knop 'Vergunning bewoners / bezoekers wijzigen'. U komt terecht in de digitale parkeerbalie van de gemeente Terneuzen. U logt in met DigiD en kiest voor 'Mijn producten'. Hier selecteert u de betreffende vergunning en klikt op 'Wijzigen kenteken'. U kunt dit gratis regelen (maximaal 10 keer per jaar). U kunt hier ook een tijdelijk kenteken doorgeven of uw vergunning stopzetten.

Helaas is het vanwege werkzaamheden tijdelijk niet mogelijk om de digitale parkeerbalie te gebruiken. Om u toch te kunnen helpen kunt u een mail sturen via de knop 'Wijzigen vergunning voor bewoners/bezoekers'. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen met het Parkeerbureau via 0115-455 490. Onze excuses voor het ongemak.

Wijzigen vergunning voor bewoners / bezoekers

 

Parkeervergunning bedrijven verlengen voor 2021

Bedrijven die het afgelopen jaar een parkeervergunning hadden, krijgen automatisch een betalingsverzoek toegestuurd voor het volgende jaar.

De kosten voor een zakelijke parkeervergunning bedragen in 2021:

  • 1 dag per week € 148,00 per jaar
  • 2 dagen per week € 186,00 per jaar
  • 3 dagen per week € 224,00 per jaar
  • 4 dagen per week € 262,00 per jaar
  • 5 dagen per week € 298,00 per jaar
  • 6 dagen per week € 374,00 per jaar

(let op: op zondag kunt u gratis parkeren bij de bronpunten)

Parkeervergunning bedrijven wijzigen

Heeft u (tijdelijk) een ander auto of wilt u het bronpunt of vaste dag wijzigen? Dan kunt u dit online regelen, gebruik hiervoor de knop 'Vergunning bedrijven wijzigen'. Als antwoord op de vraag welke parkeervergunning u nodig heeft, kiest u voor 'wijzigen vergunning'. U ondertekent de aanvraag met DigiD voor uzelf of met eHerkenning voor een bedrijf. Het wijzigen van een vergunning is gratis, de wijzigingen worden direct verwerkt.

Vergunning bedrijven wijzigen