Parkeervergunning wijzigen / verlengen

U ontvangt voor de meeste producten geen 'papieren' parkeervergunning meer. Er wordt alleen nog gecontroleerd op kenteken. Heeft u (tijdelijk) een andere auto? Dan moet u het kenteken in uw parkeervergunning aanpassen. Dit geldt voor zowel bedrijven als particulieren. Ook als er iets anders in uw vergunning wijzigt, moet u ons op de hoogte stellen.
 

Parkeervergunning bewoners / bezoekers wijzigen

Om bijvoorbeeld het kenteken van uw huidige parkeervergunning te wijzigen, gebruikt u de knop 'Vergunning bewoners / bezoekers wijzigen'. U komt terecht in de digitale parkeerbalie van de gemeente Terneuzen. U logt in met DigiD en kiest voor 'Mijn producten'. Hier selecteert u de betreffende vergunning en klikt op 'Wijzigen kenteken'. U kunt dit gratis regelen (maximaal 10 keer per jaar). U kunt hier ook een tijdelijk kenteken doorgeven of uw vergunning stopzetten.

Vergunning bewoners / bezoekers wijzigen

Parkeervergunning bewoners / bezoekers verlengen voor 2020

Om te voorkomen dat u een parkeerboete krijgt, moet u elk jaar uw vergunning tijdig verlengen. U ontvangt van ons aan het eind van elk kalenderjaar een uitnodiging tot betalen. Als u dit betaalverzoek per omgaande betaalt, is uw vergunning direct geregeld.

Wilt u liever aan de publieksbalie komen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Regel een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te laten plannen.
 

Afspraak maken


In 2020 bedragen de kosten:

  • voor een bewonersvergunning € 31,10 per jaar
  • voor een bezoekersvergunning € 8,30 per jaar

Heeft u nog vragen? Dant kunt u een e-mail sturen of bellen naar 0115 - 455 490.

Parkeervergunning bedrijven wijzigen

Heeft u (tijdelijk) een ander auto of wilt u het bronpunt of vaste dag wijzigen? Dan kunt u dit online regelen, gebruik hiervoor de knop 'Vergunning bedrijven wijzigen'. Als antwoord op de vraag welke parkeervergunning u nodig heeft, kiest u voor 'wijzigen vergunning'. U ondertekent de aanvraag met DigiD voor uzelf of met eHerkenning voor een bedrijf. Het wijzigen van een vergunning is gratis, de wijzigingen worden direct verwerkt.

Vergunning bedrijven wijzigen

Parkeervergunning bedrijven verlengen voor 2020

Bedrijven die in 2019 een parkeervergunning hadden, krijgen automatisch een betalingsverzoek toegestuurd voor 2020.

De kosten voor een zakelijke parkeervergunning bedragen in 2020:

  • 1 dag per week € 146,00 per jaar
  • 2 dagen per week € 183,00 per jaar
  • 3 dagen per week € 220,00 per jaar
  • 4 dagen per week € 257,00 per jaar
  • 5 dagen per week € 293,00 per jaar
  • 6 dagen per week € 367,00 per jaar

(let op: op zondag kunt u gratis parkeren bij de bronpunten)