Parkeervergunning weekmarkt

Let op: voor het verlengen van uw parkeervergunning voor 2023, ontvangt u tussen 17 en 31 december 2022 een uitnodiging tot betaling. U hoeft hiervoor dus niets te doen.
Heeft u in de eerste week van januari nog geen betaalverzoek ontvangen? Stuur dan een e-mail of bel met 0115 - 455 490.

 

Een handelaar die een vaste standplaats inneemt op de woensdagmarkt in Terneuzen komt in aanmerking voor een parkeervergunning weekmarkt. Hij mag uitsluitend op woensdagen parkeren op de Markt of op de Rosegracht (afhankelijk van zijn standplaats).

Gebruik de knop 'Parkeervergunning weekmarkt aanvragen'. Voor het invullen van het formulier heeft u DigiD nodig of eHerkenning voor bedrijven.
 

Parkeervergunning weekmarkt aanvragen

 

Voorwaarden

De parkeervergunning weekmarkt is uitsluitend geldig op marktdagen en er wordt slechts één vergunning per standplaatshouder verleend. Deze parkeervergunning wordt niet automatisch verlengd. Deze vergunning moet ieder jaar opnieuw aangevraagd worden.

Kenteken wijzigen

Wilt u het kenteken wijzigen, gebruik dan ook de knop 'Parkeervergunning weekmarkt aanvragen'. Kies in het formulier voor 'wijzigen kenteken' als antwoord op de vraag welk product u nodig heeft. Voor het invullen van het formulier heeft u DigiD nodig of eHerkenning voor bedrijven.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of bel met het team Parkeren, tel 0115 455490.