Zakelijke parkeervergunning (werknemers/werkgevers)

Is uw bedrijf gevestigd in het vergunningengebied? Dan komt uw bedrijf of uw werknemers in aanmerking voor een bedrijfsparkeervergunning. U geeft van te voren de dag(en) aan waarop de vergunning geldig moet zijn. Bij de aanvraag geeft u op bij welk bronpunt u wilt parkeren. Het aantal beschikbare plaatsen per bronpunt is beperkt.
U vindt de bronpunten onder de aanduidingen I tot en met XI op het overzicht van de parkeergebieden in de binnenstad van Terneuzen.
 

Parkeervergunning voor bedrijven aanvragen

 

Voorwaarden
  • De vergunning is alleen geldig op de aangevraagde dag(en) in de week
  • De vergunning is alleen geldig op het aangevraagde bronpunt
  • De vergunning is gekoppeld aan een kenteken
Vergunning verlengen en kosten

Bedrijven die het afgelopen jaar een zakelijke parkeervergunning hadden, krijgen automatisch een betalingsverzoek toegestuurd voor het nieuwe jaar.

De kosten voor een zakelijke parkeervergunning bedragen in 2021:
1 dag per week € 148,00 per jaar
2 dagen per week € 186,00 per jaar
3 dagen per week € 224,00 per jaar
4 dagen per week € 262,00 per jaar
5 dagen per week € 298,00 per jaar
6 dagen per week € 374,00 per jaar
(let op: op zondag kunt u gratis parkeren bij de bronpunten)

Aanvraag

Gebruik de knop 'Parkeervergunning voor bedrijven aanvragen' om de vergunning online aan te vragen. De betaling verloopt via iDeal. Na betaling gaat de vergunning direct in op de aangegeven datum (na vandaag). Bedrijven mogen de parkeervergunning ook op rekening aanvragen. Dit geeft u dan aan in de aanvraag. In dit geval is de vergunning geldig binnen een maand na ontvangst van de betaling.

U ondertekent de aanvraag met DigiD voor uzelf of met eHerkenning voor een bedrijf.

Wijzigingen

Heeft u (tijdelijk) een ander auto of wilt u het bronpunt of vaste dag wijzigen? Dan kunt u dit online regelen, gebruik hiervoor eveneens de knop 'Parkeervergunning voor bedrijven aanvragen'. Als antwoord op de vraag welke parkeervergunning u nodig heeft, kiest u voor 'wijzigen vergunning'. U ondertekent de aanvraag met DigiD voor uzelf of met eHerkenning voor een bedrijf. Het wijzigen van een vergunning is gratis, de wijzigingen worden direct verwerkt.