Zakelijke parkeervergunning (werknemers/werkgevers)

Voor een parkeervergunning voor werknemers komen bedrijven of hun werknemers in aanmerking die gevestigd zijn in het vergunningengebied. U geeft van te voren de dag(en) aan waarop de vergunning geldig moet zijn. Bij de aanvraag geeft u op bij welk bronpunt u wilt parkeren. Het aantal beschikbare plaatsen per bronpunt is beperkt.
U vindt de bronpunten onder de aanduidingen I tot en met XI op het overzicht van de parkeergebieden in de binnenstad van Terneuzen.

 

Parkeervergunning voor bedrijven aanvragen >

 

 

Voorwaarden
  • De vergunning is alleen geldig op de aangevraagde dag(en) in de week
  • De vergunning is alleen geldig op het aangevraagde bronpunt
  • De vergunning is gekoppeld aan een kenteken
Kosten

De kosten voor een zakelijke parkeervergunning bedragen in 2020:
1 dag per week € 146,00 per jaar
2 dagen per week € 183,00 per jaar
3 dagen per week € 220,00 per jaar
4 dagen per week € 257,00 per jaar
5 dagen per week € 293,00 per jaar
6 dagen per week € 367,00 per jaar
(let op: op zondag kunt u gratis parkeren bij de bronpunten)

Aanvraag

Via de link bovenaan deze pagina kunt u de vergunning online aanvragen en betalen via Ideal. Na betaling gaat uw vergunning direct in op de aangegeven datum na vandaag. Bedrijven mogen de parkeervergunning ook op rekening aanvragen. Dit geeft u dan aan in de aanvraag. Binnen een maand na ontvangst van de betaling is de vergunning geldig.

Wijzigingen

Heeft u (tijdelijk) een ander auto of wilt u het bronpunt of vaste dag wijzigen? Dan kunt u dit online regelen via hetzelfde digitale formulier als waarmee u de aanvraag zelf gedaan heeft. U logt in en kiest vervolgens voor de optie wijzigen. Na betaling via Ideal is het nieuwe kenteken direct verwerkt.

De zakelijke parkeervergunning wordt niet automatisch verlengd. Deze vergunning moet ieder jaar opnieuw aangevraagd worden.