Verlengen / wijzigen parkeervergunning bewoners

Let op: voor het verlengen van uw parkeervergunning voor 2023, ontvangt u tussen 17 en 31 december 2022 een uitnodiging tot betaling. U hoeft hiervoor dus niets te doen.
Heeft u in de eerste week van januari nog geen betaalverzoek ontvangen? Stuur dan een e-mail of bel met 0115 - 455 490.

 

Voor het verlengen van uw parkeervergunning, ontvangt u ieder jaar een uitnodiging tot betaling. Na ontvangst van uw betaling, sturen wij de vergunning binnen twee werkdagen naar u op.

Wijzigen parkeervergunning

Heeft u (tijdelijk) een andere auto? Dan moet u het kenteken in uw parkeervergunning aanpassen. Ook als er iets anders in uw vergunning wijzigt, moet u ons op de hoogte stellen.

Om het kenteken van uw huidige parkeervergunning te wijzigen, gebruikt u de knop 'Wijzigen parkeervergunning'. U wordt verwezen naar de digitale dienstverlening van de gemeente Terneuzen. U logt in met DigiD en kiest op de tweede pagina bij 'producten' voor 'wijzigen kenteken'. U kunt dit gratis regelen (maximaal 10 keer per jaar).

Wijzigen parkeervergunning

Kosten

In 2022 bedragen de kosten:

  • voor een bewonersvergunning € 32,00 per jaar
  • voor een bezoekersvergunning € 8,50 per jaar
Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het verlengen van uw vergunning? Maak dan een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te plannen.

Wilt u liever aan de publieksbalie komen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Regel een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te laten plannen.

Afspraak maken

Heeft u nog vragen? Dant kunt u een e-mail sturen of bellen naar 0115 - 455 490.