Parkeervergunning bewoners wijzigen / verlengen

Uw bewonersvergunning en/of bezoekersvergunning van 2020 was geldig tot en met 31 december 2020. Heeft u nog niet verlengd? Dan heeft u ondertussen een betalingsherinnering ontvangen. Deze dient voor 1 februari betaald te zijn. Na 1 februari loopt u risico op een parkeerboete.

In 2021 bedragen de kosten:

  • voor een bewonersvergunning € 31,70 per jaar
  • voor een bezoekersvergunning € 8,40 per jaar

Gebruik de knop 'Vergunning bewoners / bezoekers verlengen'. U komt terecht in onze digitale parkeerbalie. Na het inloggen met DigiD kiest u voor 'Mijn producten'. U selecteert de betreffende vergunning en klikt op 'Verlengen'. U kunt u uw verlenging direct electronisch betalen. Als u uw e-mailadres invult bij 'Mijn gegevens', ontvangt u een bevestiging van uw verlenging. Mocht er iets niet goed zijn gegaan bij uw aanvraag, dan nemen wij contact met u op. We vragen u daarom ook uw telefoonnummer in te vullen bij 'Mijn gegevens'.

Helaas is het vanwege werkzaamheden tijdelijk niet mogelijk om de digitale parkeerbalie te gebruiken. Om u toch te kunnen helpen kunt u een mail sturen via de knop 'Aanvragen vergunning voor bewoners/bezoekers'. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen met het Parkeerbureau via 0115-455 490. Onze excuses voor het ongemak.

Wijzigen vergunning bewoners / bezoekers

 

Hulp nodig bij het verlengen van uw parkeervergunning voor 2021?

Heeft u hulp nodig bij het verlengen van uw vergunning? Maak dan een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te plannen.

Wilt u liever aan de publieksbalie komen betalen? Dat kan natuurlijk ook. Regel een afspraak via de knop 'Afspraak maken'. Of bel 14 0115 om een afspraak in te laten plannen.
 

Afspraak maken

Heeft u nog vragen? Dant kunt u een e-mail sturen of bellen naar 0115 - 455 490.

Parkeervergunning bewoners / bezoekers wijzigen

U ontvangt voor de meeste producten geen 'papieren' parkeervergunning meer. Er wordt alleen nog gecontroleerd op kenteken. Heeft u (tijdelijk) een andere auto? Dan moet u het kenteken in uw parkeervergunning aanpassen. Ook als er iets anders in uw vergunning wijzigt, moet u ons op de hoogte stellen.

Om bijvoorbeeld het kenteken van uw huidige parkeervergunning te wijzigen, gebruikt u de knop 'Vergunning bewoners / bezoekers wijzigen'. U komt terecht in de digitale parkeerbalie van de gemeente Terneuzen. U logt in met DigiD en kiest voor 'Mijn producten'. Hier selecteert u de betreffende vergunning en klikt op 'Wijzigen kenteken'. U kunt dit gratis regelen (maximaal 10 keer per jaar). U kunt hier ook een tijdelijk kenteken doorgeven of uw vergunning stopzetten.

Vergunning bewoners / bezoekers wijzigen