Parkeervergunning watersport Oude Veerhaven

De parkeervergunning staat op kenteken en wordt alleen verstrekt aan leden van bepaalde watersportverenigingen. Uw gegevens worden gecontroleerd met de ledenlijsten. De vergunning is alleen geldig op het parkeerterrein Oude Veerhaven en voor een kenteken op eigen naam of leaseauto.

De vergunningen zijn geldig tot einde van het betreffende jaar, maar vervallen direct bij uitschrijving als lid van de watersportvereniging, overschrijving van kenteken of misbruik. Er vindt geen restitutie plaats. Voor de aanvraag moet u altijd één van de volgende stukken bijvoegen:

  • in geval van een leaseauto een scan of foto van uw leaseovereenkomst, of
  • in geval van een bedrijfsauto een scan of foto van de verklaring omtrent eigen gebruik bedrijfsauto.

U ontvangt een brief met daarin een uitnodiging tot betaling om uw vergunning te verlengen. Wanneer u als particulier een vergunning aanvraagt, moet het kenteken op uw naam staan. Dit controleren wij bij de RDW.

Kosten

In 2022 zijn de kosten voor een vergunning € 32,00 per jaar.

Kenteken wijzigen

Wilt u het kenteken wijzigen, gebruik dan ook de knop 'Parkeervergunning watersport aanvragen'. Kies in het formulier voor 'wijzigen kenteken' als antwoord op de vraag welk product u nodig heeft. Voor het invullen van het formulier heeft u DigiD nodig.

Parkeervergunning watersport aanvragen

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of bel met 14 0115.