Kop van de Noordstraat 'De Kampanje'

De gemeenteraad heeft op 4 juli 2017 ingestemd met de inhoudelijke en financiële kaders voor het project 'De Kampanje' aan de kop van de Noordstraat in Terneuzen.

Ontwikkelaars Makelaardij Vermeulen en Aannemingsbedrijf Van der Poel realiseren op deze locatie 26 appartementen. Op de begane grond is huisvesting van de bibliotheek en horeca voorzien. De gemeente Terneuzen zorgt voor de openbare inrichting rondom het gebouw.

Online informatieavond

Op 23 september om 19.00 uur organiseren we een online informatieavond over de inrichting van het gebied rondom De Kampanje. U kunt via uw computer, tablet of telefoon de informatieavond live volgen.
We streamen live via YouTube en Facebook. Meekijken is heel eenvoudig! U kunt hierdoor veilig vanuit uw eigen woning de avond volgen. Wij zien zo’n live uitzending via internet als een goed alternatief om in deze tijd toch zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken.
Uiteraard begrijpen wij ook dat het niet voor iedereen mogelijk is om de uitzending via internet te bekijken. Mocht dit bij u het geval zijn, neem dan contact met ons op.

We vermelden op 23 september hier de link naar de live-stream.

Doel van de avond

Wij hebben een voorstel gemaakt voor de inrichting van het openbare gebied rondom De Kampanje. Dit gaat onder meer over de inrichting van het gebied tussen De Kampanje en café De Vriendschap en over de bevoorrading van winkels. Graag horen wij uw mening over dit voorstel.

Vragen stellen

Tijdens de online uitzending kunt u vragen stellen. Dit doet u door uw vraag per e-mail te versturen naar live@terneuzen.nl. We beantwoorden zo veel mogelijk vragen tijdens de uitzending. Sowieso krijgt iedereen na de uitzending per e-mail een antwoord. Bovendien plaatsen we alle gestelde vragen en antwoorden op een later moment overzichtelijk hier op de website.

Input geven

Graag willen we weten wat u van ons voorstel vindt. We vinden het fijn als u daarom ons reactieformulier invult, zodat we uw mening en ideeën over het voorstel kennen. Dit reactieformulier kunt u invullen tot 1 oktober 2020. Vervolgens nemen wij alle reacties door en berichten u over het vervolg van de planontwikkeling.

Terugkijken

Bent u niet in de gelegenheid om de uitzending op woensdagavond te volgen? U kunt de informatieavond naderhand via deze webpagina eenvoudig terugkijken.

Contactpersonen

Heeft u vragen over de informatiebijeenkomst of het project? Neem dan contact op met Petra de Vliegher (projectleider), tel. 14 0115, of stuur een e-mail.
Heeft u vragen over de leefbaarheid in de wijk? Neem dan contact op met Samantha Strooband (wijkcoördinator), tel. 06-51980587 of stuur een e-mail.

 

Meer informatie over het project kunt u vinden op de website van de Kampanje.