Vacatures Adviesraad Wmo

De Adviesraad Wmo in Terneuzen zoekt een nieuw lid

Voor advisering op het brede terrein van de Wet maatschappelijke ondersteuning laat de gemeente Terneuzen zich bijstaan door de Adviesraad Wmo. Dit orgaan heeft als doel het college van B en W en de gemeenteraad  te adviseren over de manier waarop burgers optimaal betrokken kunnen worden bij de voorbereiding, vaststelling en uitvoering van het beleid.

Bent u betrokken bij kwetsbare burgers in onze gemeente? En bereid mee te denken over hoe de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wordt uitgevoerd? Heeft u bovendien (enige) ervaring of affiniteit met een van de doelgroepen van de Wmo? En heeft u veel contacten met de mensen in uw omgeving en een goede antenne om signalen uit de samenleving op te pakken? Dan bent u wellicht een geschikte kandidaat!

Het lidmaatschap van de adviesraad Wmo is vrijwilligerswerk. Onkosten worden vergoed. Na afloop van de sollicitatieprocedure worden de door de kandidaat overgelegde documenten vernietigd.

De sollicitanten:

  • zijn inwoner van de gemeente Terneuzen;
  • zijn niet werkzaam bij de gemeente;
  • beschikken over een hbo werk- en denkniveau;
  • zijn aantoonbaar maatschappelijk betrokken en beschikken over een maatschappelijk netwerk en zijn in staat dit netwerk te onderhouden;
  • kunnen in het verwerken van informatie hoofd- en bijzaken onderscheiden;
  • hebben belangstelling voor de ontwikkelingen op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning;
  • hebben voldoende tijd beschikbaar (gemiddeld een halve dag per week).

Sollicitatieprocedure

Heeft u belangstelling voor het werk van de Adviesraad Wmo? Of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail aan de secretaris van de Adviesraad, Wim Ducheine. Het e-mailadres is: adviesraadwmo@terneuzen.nl

Terug naar de beginpagina Adviesraad Wmo