Mooiisdietijd

Inleiding

De jeugdjaren staan symbool voor de wereld ontdekken en nieuwe dingen leren. Met de campagne Mooi is die Tijd roepen we inwoners op om jeugdherinneringen op te halen en daarmee een stukje plezier en onbezorgdheid terug te geven aan de jeugd van tegenwoordig.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze gemeente de ruimte krijgt om onbezorgd op te groeien, te genieten van het leven en te zijn wie je bent. Je jeugd moet een periode zijn om met een glimlach aan terug te denken. Hoewel de tijden zijn veranderd, gedraagt de jeugd zich niet heel anders dan vroeger. Door jeugdherinneringen op te halen en met elkaar te delen, hopen we dat de jeugd zich gesteund en begrepen voelt. We zijn ten slotte allemaal jong geweest!

Burgemeester trapt af met jeugdfoto

Deze foto is van augustus 1983 en genomen in Vlaanderen: op fietstocht met vrienden naar Zeeland. De burgmeester is degene die staat, met de hoed op. Leuk feitje, zijn tweelingbroer staat er ook op, degene met lang haar.

MIDT burgemeester

Meedoen en meer informatie

Meedoen? Klik op de link hieronder en deel jouw herinnering met ons in de vorm van een foto. Geef aan welke herinnering je hebt bij deze foto en in welk jaar het was. De ingezonden herinneringen plaatsen we op deze website. Meer weten? Stuur een mail naar mooiisdietijd@terneuzen.nl of neem contact op via tel. 14 0115.