Digitale presentatie project Sasse Poort

Hoe zien de plannen rond de verplaatsing van de Albert Heijn en de Lidl in Sas van Gent eruit? Hoe wordt de huidige locatie vervolgens herontwikkeld? Wat is de planning? Hoe kan ik mijn bijdrage leveren? En hoe ziet de bestemmingsplanprocedure eruit? De initiatiefnemers van het project Sasse Poort hebben hierover een presentatie gemaakt.

Naar de online presentatie

De initiatiefnemers horen graag wat u van de plannen vindt. Daarom kunt u via een e-mail aan sassepoort@terneuzen.nl reageren op het plan en uw vragen stellen. Vanavond van 19.30 tot 21.00 uur zitten medewerkers van de initiatiefnemers gereed om de vragen die u stelt, te beantwoorden. Maar ook vragen die op een later tijdstip worden gemaild, krijgen een antwoord. Op de projectpagina www.terneuzen.nl/sassepoort komt bovendien een (geanonimiseerd) overzicht van de gestelde vragen en antwoorden.

Meer informatie

Op de projectpagina www.terneuzen.nl/sassepoort is al veel informatie over het project Sasse Poort te vinden. Hier vindt u bijvoorbeeld het Masterplan Sas van Gent/Sasse Poort met kaarten en tekeningen. De presentatie is ook via deze pagina te bekijken, ook op een later moment.