Hulp bij aangifte belasting in stadhuis Terneuzen

De campagne Hulp bij aangifte (HUBA) biedt de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen ook dit jaar weer hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2017. Voor veel mensen is het invullen van het inkomstenbelastingformulier een lastige klus. Daarom biedt de Belastingdienst hierbij hulp van maandag 12 tot en met 30 maart in het stadhuis in Terneuzen.

Om in aanmerking te komen voor de hulp (HUBA), geldt wel een inkomensgrens. Feitelijk is het zo dat alleen burgers die recht op zorgtoeslag hebben, gebruik kunnen maken van hulp bij aangifte van de Belastingdienst. U vult samen met een medewerker van de Belastingdienst uw aangifte inkomstenbelasting in en verstuurt deze daarna via internet.

HUBA
Burgers die al eerder gebruik gemaakt hebben van de hulp, krijgen automatisch een uitnodiging om wederom gebruik te maken van de hulp bij aangifte. Indien er geen automatische uitnodiging verstuurd is en u voldoet aan de inkomensgrens kunt u uiteraard ook een afspraak maken.

Afspraak maken
Gebruikmaken van de hulp? Maak dan vanaf 9 februari een afspraak via de Belastingtelefoon, tel. 0800 0543 (gratis). Vergeet niet om uw thuisgestuurde code aan te vragen en mee te nemen naar het stadhuis. Zonder deze code kan de aangifte niet ingevuld worden!