Informatieavond aanpak bouw sluis

Medio 2018 start aannemer Sassevaart met de eerste grote werkzaamheden voor de Nieuwe Sluis Terneuzen, namelijk de aanleg van een waterkerende muur nabij de Westsluis. Begin maart starten hiervoor de voorbereidingen. Tijdens twee informatiesessies op maandagavond 26 februari 2018 kunt u meer te weten komen over deze werkzaamheden, hoe ze de sluis bouwen en wat u ervan merkt.

De muur komt in de West Buitenhaven voor de Westsluis. Deze muur is onderdeel van de toekomstige sluis. Ze bouwen de muur als eerste, zodat ze ook tijdens het stormseizoen veilig en voortvarend kunnen werken aan de Nieuwe Sluis. Het werk levert geen hinder op voor het verkeer. Halverwege dit jaar vinden de heiwerkzaamheden plaats.

Graag aanmelden
Op 26 februari zijn er twee presentaties, één om 18.45 uur en één om 20.00 uur. Wilt u erbij zijn, dan kunt u zich aanmelden met uw contactgegevens, aantal personen en voorkeurstijd via nieuwesluisterneuzen@vnsc.eu. U ontvangt een bevestigingsmail met de definitieve tijd waarop u wordt verwacht.