Inventarisatie evenementen 2021

De ontwikkeling rondom de coronacrisis zorgt voor veel onzekerheden. Zeker ook voor de evenementen die volgend jaar op de planning staan. Kunnen ze wel of niet doorgaan? Toch willen wij de evenementen die voor 2021 op de planning staan, net als voorgaande jaren, vroegtijdig inventariseren.

We willen dit vroeg weten vanwege de openbare orde en veiligheid. In verband met de inzet van politieambtenaren kan het organiseren van grotere evenementen op dezelfde tijdstippen problemen opleveren. Vandaar dat we op tijd willen weten welke evenementen waar en wanneer plaatsvinden. We inventariseren dit samen met de gemeenten Hulst en Sluis.  Het is van groot belang dat we deze inventarisatie vóór 1 november 2020 afgerond hebben.

Aanmelden evenementen

Weet u al of u in 2021 een evenement wilt organiseren? Zo ja, laat het ons vóór dinsdag 20 oktober 2020 weten door het inventarisatieformulier te downloaden en in te vullen. Vul het inventarisatieformulier in. Mail het vervolgens naar m.declerck@terneuzen.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. M. de Clerck, medewerkster team Vergunningen en Handhaving via e-mail m.declerck@terneuzen.nl of via tel. 14 0115.