Nieuwjaarsreceptie gemeente op 10 januari in Bio Base

Wij nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Terneuzen op donderdag 10 januari 2019. De receptie is van 16.30 tot 19.00 uur in Bio Base Europe Training Center (Zeelandlaan 2) in Terneuzen.

Duurzaamheid

De nieuwjaarsreceptie staat in het teken van duurzaamheid. Energie en klimaat zijn onderwerpen die een steeds grotere rol spelen. Een duurzame toekomst vraagt inbreng van iedereen: overheden, bedrijven, organisaties, onderwijs en inwoners. Bij de start van 2019 zetten we daarom graag de schijnwerpers op dit actuele thema.

 

Gastspreker: Diederik Samsom

Om 17.30 uur wordt het nieuwe jaar ingeluid met de nieuwjaarsboodschap van burgemeester Jan Lonink. Diederik Samsom is als spreker te gast en geeft zijn visie op duurzaamheid in onze regio. Samsom is sinds dit jaar betrokken bij North Sea Port als plaatsvervangend voorzitter van het toezichthoudend orgaan. Verder is hij voorzitter van de landelijke sectortafel Gebouwde Omgeving en neemt vanuit die functie deel aan het Klimaatberaad.

 

Solar team

Het Solar team van het Technasium in Terneuzen is aanwezig met hun zonneboot. De leerlingen geven u tijdens de receptie graag persoonlijk uitleg over hun duurzame schoolproject.

 

Welkom

Wij nodigen inwoners, bedrijven, verenigingen en andere belangstellenden van harte uit om bij de nieuwjaarsreceptie aanwezig te zijn.