1 juli: sluiting balie Axel en start bezorgen reisdocumenten

Vanaf maandag 1 juli sluit de balie in Axel en starten wij met het bezorgen van reisdocumenten.

De mogelijkheid van het bezorgen van reisdocumenten geldt voor alle inwoners. Bij het aanvragen van uw paspoort of ID-kaart aan de balie in Terneuzen geeft u aan of u uw reisdocument thuis wilt laten bezorgen. Het document kan ook op uw werk bezorgd worden. Dit kan overdag, ’s avonds en op zaterdag. Bij de bezorging van documenten aan meerdere personen moeten alle personen aanwezig zijn. Dit geldt ook voor kinderen. Uw oude paspoort en/of ID-kaart wordt door de bezorger ingenomen.

Gratis
De komende drie maanden is het laten bezorgen van reisdocumenten nog gratis. Meer informatie over het thuisbezorgen ontvangt u bij uw aanvraag aan de balie. Het is nog niet toegestaan om rijbewijzen thuis te bezorgen. Deze moeten dus altijd bij de balie in Terneuzen worden afgehaald.

Sluiting balie Axel
Vanaf 1 juli sluit de balie in Axel. De publieksbalie in Terneuzen is vanaf dan de enige gemeentelijke balie in de gemeente. Het aanvragen van reisdocumenten is op afspraak. Via onze website kunt u gemakkelijk zelf een afspraak inplannen. De gemeente houdt ook spreekuren bij verzorgingstehuizen. Daarvan kunnen alle inwoners gebruikmaken. Deze spreekuren kondigen wij aan in het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad en op onze website.