Aanmelden activiteiten rond 75 jaar vrijheid

In 2019 en 2020 vieren we dat ons land 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven. De viering van dit lustrumjaar start op zaterdag 31 augustus 2019 met een groot nationaal festival in Terneuzen. Hierbij staat de herdenking van de Slag om de Schelde centraal. Ook in de andere kernen worden op diverse data activiteiten georganiseerd.

Het is gebruikelijk dat er, bij de viering van veelvouden van vijf jaar, extra activiteiten plaatsvinden, naast de jaarlijkse activiteiten. Deze (extra) activiteiten willen we graag in beeld krijgen. Heeft u plannen? Het zou fijn zijn als u deze voor 1 april 2019 aan ons doorgeeft.
Heeft u daarbij nog iets van ons nodig, zoals faciliteiten, geef dit dan ook aan. Ook verzoeken om een aanvullende subsidie moet u voor deze datum indienen, met een begroting en een omschrijving van de activiteiten.

Activiteitenkalender
Vergeet ook niet om uw activiteit(en) aan te melden op www.tweedewereldoorlog.nl/activiteiten. Het is de bedoeling dat daarop alle evenementen rond 75 jaar vrijheid te vinden zijn! Daarnaast verzoeken we u een melding te doen voor onze eigen evenementenkalender via het formulier.