Bereikbaarheid evenement 31 augustus

Terneuzen is op 31 augustus goed bereikbaar te voet, op de fiets en met de auto.

Op de fiets en te voet
Woon je in of nabij het centrum van Terneuzen, kom dan te voet naar het evenemententerrein. Woon je op enige afstand van het centrum of in een van de omliggende kernen, pak dan de fiets. Er zijn vier bewaakte fietsenstallingen.

P+R aan de rand van de stad
Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren op grote parkings aan de rand van de stad bij Skidome (Zeelandlaan 3) en aan de Techniekstraat. Om de parkings te bereiken, volg je borden ‘P+R’. Vanaf de parkings rijden pendelbussen naar het evenemententerrein. Deze bussen rijden vanaf 10.30 uur. De laatste bussen rijden tussen 20.00 en 20.30 uur terug.
Voor bezoekers van boven de Westerschelde: de tunnel is deze dag tolvrij!

Parkeren voor mindervaliden
Voor mindervaliden zijn parkeerplaatsen gereserveerd op de (bovengrondse) parking bij het stadhuis. Op vertoon van een gehandicaptenparkeerkaart worden mindervaliden doorgelaten door de verkeersregelaars bij de afslag Scheldeboulevard aan de grote rotonde bij De Veste.

Iemand afzetten?
Wil je iemand zo dichtbij mogelijk bij de evenementlocatie afzetten? De Axelsestraat, Schuttershofweg, Rosegracht, Steenkamplaan, Oostelijk Bolwerk, Van Steenbergenlaan en Kennedylaan zijn bereikbaar.

Meer informatie
Wil je meer weten over het programma op 31 augustus, kijk dan op www.vrijheid.nl

Ook kun je onze sociale media volgen voor de laatste nieuwtjes: