Let op voor oplichters gemeentegids Terneuzen

Deze week kondigden we aan dat de acquisitie voor de gemeentegids van Terneuzen van start gaat. Er blijkt momenteel een bedrijf actief te zijn wat doet alsof het in opdracht voor ons werkt. We hebben meldingen ontvangen van ondernemers uit de gemeente dat zij zijn benaderd voor plaatsingen in de gemeentegids van Terneuzen. Het zou gaan om dure standaardvermeldingen en advertenties. Vooralsnog zijn er geen spookfacturen of ‘aanmaningen’ gemeld, maar wees ook hier alert op.

FMR Producties enige samenwerkingspartner
FMR Producties start deze week met de acquisitie. Dit is het enige bedrijf wat al jarenlang in opdracht van ons de gemeentegids van Terneuzen samenstelt.

Waar moet u op letten?
Let dus goed op wie er belt! In ieder geval zijn 085-nummers niet van FMR Producties. Zij bellen altijd met een 06-nummer dat niet afgeschermd is. Standaardvermeldingen zijn en blijven gratis. Voor advertenties wordt uiteraard wel een bedrag gevraagd. FMR Producties sluit niets met u af via fax of telefoon.

Bij twijfel navragen bij FMR Producties
Mocht u benaderd worden en twijfelt u? Neemt u dan contact met FMR Producties via tel. 0223 661 425. U kunt het ook altijd melden bij ons.