Met de afvalapp mist u nooit meer een ophaaldag!

Wilt u weten wanneer het afval bij u wordt opgehaald? Download dan de afvalapp op uw smartphone of tablet. Zo mist u nooit een ophaaldag, óók niet als deze vanwege feestdagen, zoals Pasen en Pinksteren, is verzet naar een andere dag.

Afvalbak vol? Zetten de buren hun bak buiten? Het zijn vaak deze aanwijzingen die u eraan herinneren dat de bak op die dag wordt geleegd. Om zeker te weten op welke dagen uw bak wordt geleegd, kunt u de afvalapp downloaden.

Afvalapp downloaden
De afvalapp werkt heel eenvoudig. U kunt de app gratis downloaden in de App Store en de Play Store onder de naam ‘Afval Terneuzen’. Wie de app downloadt op tablet of smartphone, heeft altijd een gepersonaliseerde afvalkalender bij de hand. Als u uw adresgegevens invoert, krijgt u een melding als de bak naar buiten moet en ook welke. Zeker rond de feestdagen is dit handig. U bent dan ook direct op de hoogte van de gewijzigde ophaaldatum.

Gewijzigde ophaaldagen
Op Tweede Paasdag, maandag 22 april aanstaande, wordt geen huisvuil opgehaald. In de afvalapp vindt u de gewijzigde ophaaldagen. Ook met Hemelvaart en Pinksteren wordt geen huisvuil opgehaald. Hiervoor worden nieuwe inzameldagen gepland.