Reisdocument aanvragen in De Lange Akkers in Koewacht

Op woensdag 20 november gaan wij op bezoek bij bewoners van De Lange Akkers in Koewacht. Bewoners van wie het paspoort of de identiteitskaart bijna is verlopen, kunnen die dag een nieuw document aanvragen. Dit doen we vaker. Nieuw is dat inwoners van de gemeente Terneuzen op woensdag 20 november tussen 13.00 en 16.00 uur ook terecht kunnen voor het aanvragen van bepaalde documenten. Maak van tevoren wel even een afspraak.

Voor de bewoners van De Lange Akkers is het makkelijk. Zij hoeven niet naar het stadhuis in Terneuzen te komen. Alle andere inwoners willen we ook de mogelijkheid bieden om op een andere locatie documenten aan te vragen.

U kunt een afspraak maken voor:
- Aanvraag identiteitskaart € 56,80 (tot 18 jaar € 29,95)
- Aanvraag paspoort € 71,35 (tot 18 jaar € 53,95)
- Bewijs van in leven zijn € 13,40 (kan ook digitaal)
- Uittreksel BRP € 11,90 (kan ook digitaal voor € 9,90)
- Formulier kinderbijslag gratis
- Verhuizing gratis (kan ook digitaal)

Wat heeft u nodig voor de aanvraag van een reisdocument?
- Alle in bezit zijnde reisdocumenten (paspoort en/of identiteitskaart).
- Een recente pasfoto. De pasfoto moet voldoen aan de geldende eisen. Deze zijn bekend bij de vakfotograaf.
- Betaal bij voorkeur met uw pinpas. Bij contante betaling, graag gepast betalen.

Let op: reisdocumenten alleen afhalen in Terneuzen
Reisdocumenten kunnen alleen bij de publieksbalie in Terneuzen worden afgehaald. Vanwege veiligheid kunnen wij deze documenten niet op andere plaatsen uitreiken.

Maak een afspraak
Op woensdag 20 november kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur terecht bij De Lange Akkers, Beukenlaan 2 in Koewacht. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Maak dan een afspraak.

Bezoek andere verzorgingshuizen
Dit jaar bezoeken we nog meer verzorgingshuizen. Houd het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad in de gaten of volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht aan de publieksbalie in Terneuzen. Maak hiervoor ook weer eerst een afspraak via onze website.