Hulp bij aangifte belasting in stadhuis Terneuzen

Voor veel mensen is het invullen van het inkomstenbelastingformulier een lastige klus. Daarom biedt de Belastingdienst hierbij hulp van 6 april tot en met 1 mei in het stadhuis in Terneuzen.

De campagne Hulp bij aangifte (HUBA) biedt de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen hulp bij het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2019. Om in aanmerking te komen voor de hulp, geldt wel een inkomensgrens. Feitelijk is het zo dat alleen burgers die recht hebben op zorgtoeslag, gebruik kunnen maken van de hulp bij aangifte van de Belastingdienst. U vult samen met een medewerker van de Belastingdienst uw aangifte inkomstenbelasting in en verstuurt deze daarna via internet.

HUBA

Burgers die al eerder gebruik maakten van de hulp, krijgen automatisch een uitnodiging om wederom gebruik te maken van de hulp bij aangifte. Heeft u geen automatische uitnodiging ontvangen en voldoet u wel aan de inkomensgrens? Dan kunt u uiteraard ook een afspraak maken.

Afspraak maken

Gebruikmaken van de hulp? Maak dan een afspraak via de Belastingtelefoon, tel. 0800 0543 (gratis). Vergeet niet om uw thuisgestuurde code aan te vragen en mee te nemen naar het stadhuis. Zonder deze code kan de aangifte niet ingevuld worden!