Reisdocumenten kunt u ook laten bezorgen

Heeft u een nieuw reisdocument nodig? U kunt bij de aanvraag kiezen om uw paspoort of identiteitskaart te laten bezorgen. De bezorging kost € 4,95 per levering. U mag zelf aangeven op welk adres in Nederland u het document wilt laten afleveren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen uw reisdocument zelf af te halen aan de publieksbalie in Terneuzen.

De mogelijkheid van het bezorgen van reisdocumenten geldt voor alle inwoners. Bij het aanvragen van uw paspoort of ID-kaart aan de balie in Terneuzen geeft u aan of u uw reisdocument thuis wilt laten bezorgen. Het document kan ook op uw werk bezorgd worden. Dit kan overdag, ’s avonds en op zaterdag. Bij de bezorging van documenten aan meerdere personen moeten alle personen aanwezig zijn. Dit geldt ook voor kinderen.
Bij bezorging van meerdere documenten tegelijk, betaalt u eenmalig de verzendkosten van € 4,95. Uw oude paspoort en/of ID-kaart wordt door de bezorger ingenomen.

Succesvolle proef

Deze dienstverlening is het vervolg op de succesvolle proef met de bezorging van reisdocumenten.
Meer informatie over het thuisbezorgen ontvangt u bij uw aanvraag aan de balie.
Het is nog niet toegestaan om rijbewijzen thuis te bezorgen. Deze moeten dus altijd bij de balie in Terneuzen worden afgehaald.