Leerlingenvervoer na faillisement TCR

Het leerlingenvervoer in onze gemeente werd verzorgd door TCR. TCR is maandag 10 februari failliet verklaard. Er wordt alles aan gedaan om leerlingen te blijven vervoeren. Dinsdag 11 februari en mogelijk ook de rest van de week rijden alle TCR-busjes en -schoolbussen hun normale routes.

Hierover hebben wij de betrokken ouders/verzorgers via sms geïnformeerd. Wij beseffen dat dit een hele vervelende situatie is voor de kwetsbare leerlingen en hun ouders. Wij werken hard aan een oplossing. Wij houden ouders/verzorgers op de hoogte van hoe het vervoer wordt geregeld.

Update 11 februari 16.00 uur

Gelukkig zijn alle kinderen van het leerlingen- en jeugdvervoer vanochtend naar school gebracht. We gaan ervan uit dat dit deze week gewoon doorgaat. Mocht dit anders zijn, dan berichten wij de ouders per sms. We zijn druk bezig met een oplossing.


Update 14 februari 19.00 uur

We gaan ervan uit dat de busjes van het leerlingen- en jeugdvervoer aanstaande maandag (en wellicht heel komende week) ‘gewoon’ weer rijden. Mocht het anders zijn, dan berichten wij dit aan de ouders en scholen. Nieuws treft u ook aan op de social media van de gemeenten. We hebben de ouders/verzorgers nogmaals laten weten dat wij deze onzekere situatie erg vervelend vinden. Het spijt ons dat we de ouders nog niet helemaal gerust kunnen stellen. We zijn hard aan het werk om alternatieven te organiseren.