Ontwerpopdracht ICOON Terneuzen aangepast

Eind januari riepen we (aankomend) architecten en ontwerpers op om mee te doen met de ontwerpwedstrijd voor een beeldbepalende uitkijktoren (ICOON) in Terneuzen. De (eerste)
vragenronde en opmerkingen hebben ertoe geleid dat de ontwerpopdracht is gewijzigd. Tot 13 maart kunnen architecten en ontwerpers vragen stellen over de aangepaste opdracht.

De antwoorden op de vragen uit de eerste vragenronde en de aangepaste ontwerpopdracht vind je op de website van icoon Terneuzen. Ga naar de website van icoon Terneuzen. Vragen in de tweede vragenronde kunnen gemaild worden aan info@icoonterneuzen.nl.
Uiterlijk 20 maart voorzien we de vragenstellers van een antwoord. Ook publiceren we de antwoorden op www.icoonterneuzen.nl.

Inschrijven architecten en ontwerpers

Ontwerpers en (aankomend) architecten kunnen uiterlijk 30 april 2020 hun ontwerp indienen. Daarna beoordeelt een jury de ontwerpen. De beste vijf ontwerpen komen in aanmerking voor een prijs van elk € 1.000. Deze top 5 leggen we voor aan de inwoners van Terneuzen. Zij bepalen via een stemming welk ontwerp het meest in de smaak valt. Op basis van het winnende ontwerp zal het ICOON daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Meer informatie is te vinden op www.icoonterneuzen.nl