Doe mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Terneuzen doet dit jaar mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. De Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen van huiseigenaren met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. Heeft u in uw woning interessante maatregelen toegepast en vindt u het leuk om uw ervaring en kennis te delen? Meld uw huis dan aan via www.duurzamehuizenroute.nl om anderen op weg te helpen in hun zoektocht naar het energiezuiniger maken van hun huis.

Elke ervaring is welkom. Ook uw ervaring met HR++-glas, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzame oplossingen. Naast het delen van uw verhaal, is het ook mogelijk om op zaterdag 31 oktober en/of 7 november 2020 uw huis open te stellen tijdens de Duurzame Huizen Route.

Duurzaamste huis van Nederland

In 2020 gaat de Nationale Duurzame Huizen Route weer op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Huiseigenaren die trots zijn op hun duurzame woning kunnen zich aanmelden. Meld u aan. Aanmelden kan tot en met 20 september. De verkiezing vindt plaats in het najaar, waarbij per categorie het leukste, beste en meest innovatieve duurzame huis wordt uitgeroepen.