Volop activiteiten in natuurspeeltuin De Boomhut

Natuurspeeltuin De Boomhut in Terneuzen is de hele zomervakantie open! Natuur&Zo verzorgt iedere middag een activiteit in de speeltuin.

De Boomhut was sinds mei gesloten, omdat de stichting die de natuurspeeltuin beheerde was gestopt. Nu veel kinderen vanwege de coronacrisis thuis vakantie vieren, wordt deze speelvoorziening erg gemist. We hebben natuur- en milieueducatiecentrum Natuur&Zo bereid gevonden om de speeltuin deze zomer open te houden.

Elke dag activiteiten

De Boomhut is tot en met vrijdag 21 augustus geopend op doordeweekse dagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Natuur&Zo is elke middag van 13.30 tot 16.30 uur aanwezig met activiteiten. De kinderen kunnen afwisselend knutselen met natuurlijke materialen, en waterdiertjes en kriebelbeestjes zoeken, natuurspelletjes doen of broodjes/pannenkoeken bakken boven het vuur. Ook Kids2Fun van Aan-Z verzorgt activiteiten.

Inschrijven

Op de Facebookpagina van Natuur&Zo worden de activiteiten aangekondigd. Voor sommige activiteiten is inschrijving vooraf gewenst. Voor de meeste activiteiten is sprake van vrije inloop. Dit betekent dat de kinderen niet per se om 13.30 uur aanwezig hoeven te zijn, maar ook later kunnen aansluiten.