Digitale presentatie over het project Sasse Poort

Hoe zien de plannen rond de verplaatsing van de Albert Heijn en de Lidl in Sas van Gent eruit? Hoe wordt de huidige locatie vervolgens herontwikkeld? Wat is de planning? Hoe kan ik mijn bijdrage leveren? En hoe ziet de bestemmingsplanprocedure eruit? De initiatiefnemers van het project Sasse Poort informeren de inwoners van Sas van Gent hierover via een digitale presentatie op woensdag 14 oktober om 19.30 uur.

De initiatiefnemers van het project zijn: Hillgate Investments, Bouwgroep De Nijs-Soffers, Albert Heijn, Lidl en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. Oorspronkelijk wilden zij hun plannen op een informatieavond in Sas van Gent toelichten. Helaas is dit vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. Daarom is ervoor gekozen om dit via een digitale presentatie te doen.

Online presentatie

Via de projectpagina www.terneuzen.nl/sassepoort kunt u op woensdag 14 oktober om 19.30 uur via uw computer, tablet of telefoon de presentatie volgen. De presentatie staat vanaf woensdag 14 oktober vanaf 19.30 uur online. De presentatie blijft op de projectpagina staan en is dus ook op een later moment te bekijken. Uiteraard begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om de presentatie via internet te bekijken. Mocht dit bij u het geval zijn, neem dan contact met ons op via sassepoort@terneuzen.nl.

Geef uw reactie!

De initiatiefnemers horen graag wat u van de plannen vindt. Daarom kunt u via een e-mail aan sassepoort@terneuzen.nl reageren op het plan en uw vragen stellen. Op woensdag 14 oktober van 19.30 tot 21.00 uur zitten medewerkers van de initiatiefnemers gereed om de vragen die u stelt, te beantwoorden. Ook vragen die op een later tijdstip worden gemaild, krijgen een antwoord. Op de projectpagina www.terneuzen.nl/sassepoort komt bovendien een (geanonimiseerd) overzicht van de gestelde vragen en antwoorden.
Heeft u vóór de presentatie op 14 oktober al een vraag? Mail deze alvast. Dan kan deze mogelijk al tijdens de presentatie worden beantwoord.

Meer informatie

Op de website www.terneuzen.nl/sassepoort is al veel informatie over het project Sasse Poort te vinden. Hier vindt u bijvoorbeeld het Masterplan Sas van Gent/Sasse Poort met kaarten en tekeningen. Ook staat hier de eerste nieuwsbrief die onlangs is verspreid.