Financiële problemen? Trek op tijd aan de bel en kom bij ons langs

Heeft u moeite om de vaste lasten te betalen? Krijgt u aanmaningen van schuldeisers? Groeien de stress en zorgen u boven het hoofd? Geen achterstanden, maar bang om in de problemen te komen? Of wilt u overzicht in uw betalingen?
Wij kunnen u helpen. Graag zelfs! En het is gratis.

Kom bij ons langs voor informatie en advies. We bespreken uw situatie en kijken samen wat de mogelijkheden zijn. Onderwerpen die we bespreken zijn bijvoorbeeld: hoe ordent u het beste uw administratie, hoe onderhandelt u met schuldeisers over het afbetalen van achterstanden of schulden of hoe u stelt u een geldplan op.

Hulp bij uw geldzaken
Een optie waar u voor kunt kiezen is dat wij uw geldzaken regelen. Budgetbeheer noemen we dat. Alle inkomsten en uitgaven verlopen dan via ons.
Ook voor mensen die nog geen achterstanden hebben, maar het bijvoorbeeld moeilijk vinden om iedere maand het overzicht te houden. Of misschien verwacht u binnenkort een verandering in uw inkomen en denkt u daarmee moeite te hebben. Dan kan budgetbeheer een oplossing zijn. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Meld u aan via onze website www.terneuzen.nl/schuldhulpverlening of telefonisch via tel. 14 0115. Via de website kunt u uw vraag ook anoniem aan ons stellen. Formuleer uw vraag duidelijk en laat uw e-mailadres achter. Wij mailen u dan terug.