Gevarieerde en online uitzwaaidag voor burgemeester Jan Lonink

Jan Lonink neemt op vrijdag 23 april afscheid als burgemeester van Terneuzen. We hebben van alles in petto om hem, ondanks corona, toch een prachtige afscheidsdag te geven. Door de geldende maatregelen verloopt het afscheid geheel digitaal. Delen van het programma zijn via een livestream te volgen, dus u kunt er bij zijn!

Het digitale uitzwaaimoment van 14.00 tot 18.00 uur en de buitengewone raadsvergadering van 16.30 tot 18.00 uur zijn via een livestream te volgen. Op 23 april vindt u op https://lonink.terneuzen.nl een link om live mee te kijken. Ga op die dag naar de website en geniet samen met de burgemeester van al het moois dat voorbij komt. Het is ook mogelijk de uitzendingen te bekijken op Jenz TV via https://www.jenz-tv.nl/tv/livestream (kabel kanaal 22).

Laat een videoboodschap achter

We geven iedereen graag de gelegenheid om nog iets tegen de burgemeester te zeggen. U kunt via de website https://lonink.terneuzen.nl een videoboodschap achterlaten. Laat een videoboodschap achter.
Van de inzendingen die we voor of op maandag 12 april ontvangen, maken we een compilatie en tonen deze aan Jan Lonink tijdens het uitzwaaimoment. Lukt het niet om voor deze datum iets aan te leveren, maar wilt u wel een filmpje maken? Geen probleem. Alle videoboodschappen die we ontvangen geven we aan de burgemeester. Hij kan ze dan na 23 april op zijn gemak bekijken.

Website

De website https://lonink.terneuzen.nl vullen we tot en met 23 april aan met allerlei informatie. Naast informatie over Jan Lonink en een tijdlijn van zijn carrière, kunt u alvast eens kijken naar het programma van 23 april. Dit breiden we binnenkort uit met een fotowand waarop u een foto en bericht voor de burgemeester kunt achterlaten. Houd de site en onze social media-kanalen dus goed in de gaten en mis niets!