Burgemeester Jan Lonink zwaait af op vrijdag 23 april

Nog een maand en dan gaat burgemeester Jan Lonink genieten van zijn pensioen. Op vrijdag 23 april neemt hij afscheid. Door de coronamaatregelen verloopt het afscheid geheel digitaal. Goed nieuws. U kunt erbij zijn! Delen van het programma zijn via een livestream te volgen.

De gehele dag staat in het teken van de burgemeester. We hebben van alles in petto om de burgemeester, ondanks corona, toch een prachtig afscheid te kunnen geven. Op het programma staan: een symposium met als thema ‘Samen kansen verzilveren in de grensregio’, een digitaal uitzwaaimoment, een buitengewone raadsvergadering en ’s avonds nog een cultureel avondprogramma. We zenden alles uit vanuit het Scheldetheater. Natuurlijk nemen we hierbij de coronamaatregelen in acht.  

Livestream

Het afscheid van Jan Lonink is grotendeels digitaal te volgen via een livestream. Informatie over hoe dit allemaal werkt, welke programmaonderdelen u live kunt volgen en wat u hiervoor moet doen, volgt de komende weken. Via het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad en onze social media-kanalen houden we u op de hoogte.

Website

Speciaal voor het afscheid van de burgemeester, komt er binnenkort een website online: lonink.terneuzen.nl. Op de website vindt u onder andere informatie over Jan Lonink, het programma op vrijdag 23 april en een aantal mijlpalen uit zijn carrière. Zodra de website online is, berichten wij hierover.

Laat een videoboodschap achter

We willen iedereen de gelegenheid geven om nog iets tegen de burgemeester te zeggen. Zodra de website online is, kunt u via daar een videoboodschap achterlaten. Wilt u nog iets kwijt aan de burgemeester? Maak dan zeker van deze mogelijkheid gebruik. De burgemeester kan deze filmpjes op een later moment bekijken.
Vindt u een video maken lastig? Op de website staat ook een digitaal gastenboek waar u een bericht kunt achterlaten voor hem.

Meer informatie

De komende weken informeren we u verder over de uitzwaaidag van de burgemeester. Houd het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad en onze social media-kanalen goed in de gaten en mis niets! En zet vrijdag 23 april alvast in uw agenda.