Op 27 maart één uur het licht uit voor de aarde

Op zaterdag 27 maart, tijdens Earth Hour 2021, gaat op heel veel plekken op de wereld van 20.30 tot 21.30 uur het licht uit. Dit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op onze aarde. Ook wij doen mee aan deze internationale actie van het Wereld Natuur Fonds! Wij doen het licht uit van het stadhuis en onze locatie De Koegors. Doe jij thuis ook mee?

Het Wereld Natuur Fonds Nederland organiseert dit jaar ook een speciale livestream: Earth Hour LIVE. Van 20.15 tot 21.45 uur geven ambassadeurs Humberto Tan, Armin van Buuren en André Kuipers samen met andere bekende Nederlanders de natuur een stem. Muziek, inspirerende verhalen van bijzondere gasten, dilemma’s én entertainment komen aan bod, zoals een mini-show van cabaretier Guido Weijers, een live optreden van Danny Vera en FRIDAY, een lesje klimaat met Amara Onwuka en nog veel meer.

Livestream

De livestream is te volgen via de website wwf.nl/earthhour en het YouTube-kanaal van het Wereld Natuur Fonds. Als het licht uitgaat om precies 20.30 uur, gaat ook de livestream op zwart en kun je Earth Hour LIVE als audiostream beluisteren.

Meer informatie

Ga naar de website van het Wereld Natuur Fonds.