Informatieavond verbetering omgevingskwaliteit kanaalzone

Inwoners van Sluiskil en de wijk Oude Vaart in Terneuzen ontvangen deze week een uitnodiging voor een informatiebijeenkomst over het onderzoeksproject Verbetering Omgevingskwaliteit Kanaalzone Sluiskil - Terneuzen in de brievenbus.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 september van 19.00 tot 21.30 uur in CO3 Campus (onderdeel van Bio Base Europe Tranining Center). Tijdens deze bijeenkomst lichten we de voortgang van het onderzoek toe. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met en vragen te stellen aan de specialisten. De bijeenkomst is later terug te zien via de website van RUD Zeeland.

Informatiebijeenkomst

Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan aan voor maandag 20 september, door het formulier in te vullen op de website van RUD Zeeland. Vul het formulier in.
Op deze website vindt u alle informatie over het onderzoeksproject.

Leefplekmeter

GGD Zeeland zoekt deelnemers uit Sluiskil en de wijk Oude Vaart voor de Leefplekmeter. Dit is een onderzoek naar hoe inwoners de kwaliteit van hun leefomgeving ervaren. De bijeenkomsten vinden, als de coronamaatregelen het toestaan, eind september of begin oktober plaats in Sluiskil en in de wijk Oude Vaart in Terneuzen. Wilt u meedoen? Aanmelden kan via de website van de GGD. Meld u aan.