Duur gas? Korting op je huis isoleren!

De gemeente Terneuzen helpt je als particuliere woningeigenaar met energie besparen. Vanaf 14 december kun je gratis een ‘Groene Bon’ ter waarde van €85 aanvragen via www.duurzaambouwloket.nl/groene-bon-zeeland. Deze cadeaubon kun je tot 23 december aanvragen en besteden bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Wees er snel bij, want op is op!

Met de Groene Bon krijg je 85 euro korting op energiebesparende producten, zoals tochtstrips, spaarlampen of radiatorfolie. Zo bespaar je ook weer op je energierekening! De deelnemende bouwmarkten in de gemeente Terneuzen zijn Service Bouwmarkt De Ritter in Hoek en Bouwcenter Logus – De Hoop en Gamma in Terneuzen.

Meer informatie
De Groene Bon is een van de subsidiemaatregelen waarmee je je huis kunt verduurzamen in het kader van de Regeling Reductie Energiegebruik Zeeland (RRE-Zeeland). Meer informatie over RRE Zeeland vind je op www.duurzaambouwloket.nl/zeeland. Op de website zie je voor welke andere producten of diensten jij je RRE-voucher kan inzetten. Ook kan je hier energieadviezen en energiebesparende producten aanvragen. Let op: ieder huishouden heeft recht op één voucher.