Word Gastheer van het Landschap

Ben jij horecaondernemer of toeristische ondernemer in de gemeente Terneuzen? Doe mee met de cursus ‘Gastheer van het Landschap’!

Of je nou in de stad of op het platteland onderneemt: natuur en natuurbeleving spelen een steeds belangrijkere rol. Hoe kun jij als ondernemer gebruik maken van de bijzondere plekken uit de omgeving? En hoe kun je
deze kennis vervolgens vertalen naar jouw onderneming? Daarover leer je meer tijdens de cursus ‘Gastheer van het Landschap’.
Tijdens de cursus word je meegenomen naar mooie en bijzondere plekken in de gemeente Terneuzen. Je leert meer over de unieke natuurwaarden, de cultuurhistorie, weetjes die maar weinig mensen echt kennen en bijzondere dingen die je pas ziet wanneer je erop gewezen wordt. Ook maak je kennis met bijzondere streekproducten. Daarnaast werk je samen aan de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en arrangementen.

Cursus

De cursus bestaat uit vier dagdelen en vindt plaats op dinsdagmiddag 9 en 23 november en 7 en 14 december. De kosten voordeelname bedragen € 100,- per persoon. IVN Natuureducatie organiseert de cursus in
opdracht van de gemeente Terneuzen en het Geopark Schelde Delta. Meer informatie en aanmelden voor het programma.