Afscheid raadsleden en installatie nieuwe raad

Op dinsdag 29 maart namen we afscheid van raadsleden die niet terugkeren in de nieuwe raad. Op woensdag 30 maart werden de nieuwe raadsleden geïnstalleerd.

De raadsleden die afscheid namen zijn Ellen Blommaart, Jan Ellen, Johan van der Ha, Ernst Jonker, Peter Snoodijk, Caroline de Munck, Giel van Boom, Dick Oggel, George Meij, Paul Balcaen, Guido de Moor, Leonie Siebel en Stefan Lensen. Burgemeester Erik van Merrienboer bedankte iedereen uitgebreid voor hun inzet in de afgelopen jaren.

Het is niet uitgesloten dat raadsleden die afscheid namen alsnog terugkeren in de gemeenteraad. Dit kan als de raad een wethouder benoemt die ook verkozen raadslid is. Dan komt er een zetel vrij die ingevuld wordt door de volgende kandidaat van die partij.

Installatie nieuwe raad

Tijdens de raadsvergadering op 30 maart is de nieuwe raad geïnstalleerd. 31 raadsleden legden de eed of belofte af. Dit waren: Ben van Assche, Jack Begijn, Loek de Beleir, Anja Dijkhuis-Dieleman, Henk Eerkes, Jos van Ginneken, Johan Hessing, Patrick van der Hoeff, Ronaut den Hollander, Veerle de Regt, Peter van Valderen, Jos Verdurmen, Sam Verhelst, Dert Vlaander, India Zandman, Jean-Paul Casteleijn, Jack d’Hooghe, Frank Deij, Yeter Erbisim, Marc de Haas, Marijke Hemelsoet-de Jaeger, Frank van Hulle, Frans van Kollem, Peter de Kraker, Ivory Mast, Paula Stoker, Sonja Suij, Laszlo van de Voorde, Natasja Warnier, Johny de Witte en Jacqueline de Witte-Klouwers.