Onderhoudswerkzaamheden parkeergarage Oostkolk

Vanaf maandag 28 maart gaan we verder met de onderhoudswerkzaamheden aan parkeergarage Oostkolk. De parkeergarage blijft voorlopig gewoon in- en uitrijdbaar.

Eind vorig jaar zijn we gestart met het verbeteren van de vloer in parkeergarage. Er zijn wat betonreparaties nodig en er komt een nieuwe, antislip vloercoating. Het achterste deel van de garage is inmiddels klaar. We beginnen nu aan het voorste gedeelte.

Achterste deel beschikbaar

Van het voorste deel van de parkeergarage blijft alleen een rijbaan open richting het achterste deel van de parkeergarage. Hier kunt u gewoon parkeren.

Oplaadpunten beschikbaar

Op één oplaadpunt na, blijven de oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar. We zullen dit ter plekke aangeven.

Tijdelijke sluiting in mei

In mei zal volgens planning de hele parkeergarage voor drie weken gesloten zijn. We knappen dan de rijbaan en de oprit op. Als alles volgens planning loopt, zijn we begin juni klaar met alle werkzaamheden en ligt er weer een mooie, veilige vloer in de gehele garage. We zullen de sluiting tijdig aankondigen.

Andere parkeergelegenheden in de buurt zijn parkeergarage Schuttershof, Theaterplein en bovengrondse parkeergelegenheden.

HDJparkeergarageoostkolkDSC01756_klein